Tiada Sambutan Hari Jadi, Tapi Dapat Kek & Hadiah. | The Nazirah Mktr

Dec 12, 2010

Tiada Sambutan Hari Jadi, Tapi Dapat Kek & Hadiah.

Salam. Sempena hari jadi semalam, kawan-kawan sekolah dulu ajak keluar. Hahah. Takde la sebab hari jadi aku, tapi saje-saje nak keluar, jumpa. Pergi Jusco, cadang nak tengok wayang, tapi disebabkan kami pergi hari Sabtu, hari cuti, tambah-tambah musim cuti sekolah, memang full la semua. Nak tengok filem Hantu Kak Limah Balik Rumah, memang dari tiket 6.30pm sampai 12am, FULL. So, kami just pergi makan kat Pizza, lepas tu main bowling, Aku tak main, sebab nak balik awal, keluar malam kan. Makan2, sembang2, then mereka belikan aku kek Secret Recipe. Terime Kasih. Heheh.

Suhana & Ain
Syaza
Ain
Ain & Izyan

Dan harini kakak aku bagi hadiah. Woohoo, dah lama tak dapat hadiah kot dari akak aku. Last dapat hadiah, tahun bila ntah, akak aku belikan patung pempuan yang kaki panjang tu. Di dalam nya ada kotak love, nak letak barang kemas kot. Hahah. Dalam kotak love tu ada lak keychain felt. Akak aku beli online. Kami memg suke beli online sebab seronok dapat bungkusan dari Pos Laju. Gempak tak kesukaan kami. ;p





Pastu semalam beli headband & cekak, nak pakai dengan selendang anting-anting macam Fatin Liyana ke Ayun ke sapa-sapa lah, ingt diri tu HOT sangat kot nak bergaya ala-ala gypsy tu.HA HA HA.

signature

4 Flowers:

Ninie said... Reply Comment

yg kesukaan bersama kakak tu macam lawak sket. er eksaited terima pos laju? =.='
hohoi samelah kite. wakaka

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@ninie

hahahah...betul ninie..serius suke dapat bungkusan..macam dak kecik...

hani syahida said... Reply Comment

happy birthday! hehe..thanks sebab ajar sy tau..will kredit ke awk ;-)

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@hani

time kasih :)) hihi
oh, pasal ajar tu, sikit je la hani..