First Editions Contest Makin Mess is here | The Nazirah Mktr

Dec 17, 2010

First Editions Contest Makin Mess is here

1.Aku suka warna pink dan biru. :jemurtilam:
2.Aku suka membaca :reading:
3.Aku suka pegi shopping, dapat beli belon pon jadi.:ballon:
4.Aku suka nyanyi dalam bilik air sebab perasan suara sedap.:nyanyi:
5.Aku suka makan-makan:makan:.
6.Aku suka basuh baju, sidai baju:sidaibaju: tapi melipat baju harem.
7.Aku suka laptop+broadband = Internet.:laptop:
8.Aku pernah bawak skuter:naikmoto: masuk longkang. Serius sakit.
9.Aku tak reti sangat main bowling:bowling:,so masuk longkang aje.
10.Aku suka tangkap gambar:camera: sendiri.
11.Aku suka bergayut dalam telepon:call:.
12.Aku suka naik kereta :drive: jalan2 dgn kakak aku.
13.Aku dah lama tak bawak basikal.:bicycle:.
14.Aku teringin nak belajar menjahit kain felt.:jahitbaju: , takpon crosstich:crosstich:
15.Aku suka iron :ironbaju: baju lagi sejam nak pegi kelas.
16.Aku suka masak :buatkek:tengah malam. (Sebab tu kau gemok pompuan).
17.Aku suka balik cuti dengan beg:vacation1: yg banyak.
18.Aku suka kucing:cat:.
19.Aku suka:hippie: join contest Encik Danial yg menarik hati aku. HA HA HA.

Full Name: Nazirah Moktar
Nickname: Naz
Date/Place of Birth: 11/12/89 H.B.Ipoh
Blog Title: Miss Durian Runtuh
Blog URL: http://suzuran89.blogspot.com/

Jom masuk contest makin' mess. Menarik kot contest dia nih. HA HA.Lupa nak tulis, kalau entri ni >100 words, kena reject pon takpe. Aku capek mau ngirain. :')

signature