But all I want is another good year. | The Nazirah Mktr

Dec 17, 2010

But all I want is another good year.

"Ini sticky post. Scroll ke bawah untuk post terbaru."
Sumber : nanceeezy
Salam. Harini 15hb. Lagi 16 hari kita dah masuk tahun baru, 2011. Cepat betul la masa berlalu kan. Tahun depan, diharap dapat beri kehidupan yang menyeronokkan pada aku. Dengan cara, ubah sikap. Itu je cara yang aku rasa boleh menggembirakan aku. Bukan sebab orang lain, atau situasi lain yang boleh menggembirakan hati kita atau menyedihkan kita. Tahun depan, semester terakhir aku belajar. Dan 1 semester je lagi aku di bumi anbia UMT. So, semoga, tahun 2011 boleh,

More Friends - maksudnya, kawan yg sedia ada tu kite rapat2 kan. Jgn la kamu menjadi teruk dengan meletak jurang. Dan tambah juga kawan baru.

More Memories - maksudnya, buatkan setiap hari dengan kawan2 kita tu sebagai memori terkahir. Kalau sibuk pon, ingt2 la mereka 1 2 minit.

More Adventures - maksudnya pegi la mengembara berseronok. Buat la perkara yg kononnya "itu je masa yg ada, lepas ni tak boleh dah".

More Love - maksudnya tambahkan rasa sayang bukan benci dan iri hati. Positif :)

More Happiness - maksudnya jgn la kamu nak bersedih meratap kesusahan hidup. Ramai lagi manusia yg hidup susah. Live your Life.

More Laughter - maksudnya tgk la raja lawak berlawak2 la dengan org disekeliling, jgn la serius memanjang.


Tapi apa yang penting, aku nak tahun baru ni SERONOK ! Dan nak kurangkan dosa dengan orang.
signature

8 Flowers:

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

nak SERONOK jugak macam nazirah.hehehe~

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@sizuka[Izzati]

jom999..HA HA HA..kite seronok sampai lebam

Lady SharpShouter said... Reply Comment

aku pun nk seronok mcm ko jugak.. dan aku nak more lovers, eh, more loves jugak.hahaha

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Lady SharpShouter

amboi kau..nak more loverw..hahah..ehem3..

nabilah_2908 said... Reply Comment

dh semester akhir...mmg perlu kumpul lebih bnyk memori...sbb lepas habis nnti...mmg susah tuk berkumpul semula.. :)

semoga apa yg di azamkan tercapai.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SERIBU KALI CINTA