What Berry Are You? | The Nazirah Mktr

Dec 14, 2010

What Berry Are You?

Salam.
DIGI ada buat contest What Berry Are You? Best, boleh menang blackberry percume. Just main game saja. Aku tengah gigih main game berry ni supaya boleh dapat blackberry, padahal baru rank 2000 lebih. Tak terkejar mak. Aku berkenan nak main contest ni sebab button dia comel, dan kalau korang masuk, ada sound yg comel jugak. Digi memang pandai tarik perhatian orang yg sukakan benda comel macam aku. -_-'

Korang kena jawab soalan. Mudah dan ringkas.Lepas jawab soalan, kena main berry game. Tapi senang je. Dengan itu, boleh dapat point dan boleh tgk rank korang dalam game ni.

Dengan point itu, contest ni akan berikan nama berry korang.Macam budak-budak lak.

Setiap rank 1-6 akan dapat handphone blackberry ni.

Digi Blackberry plan. :) Digi ni laju gak internet dia. Syok pakai. Tapi dengan blackberry aku tak tau, bukan ada pon.

Tengok, aku promote secare percuma, tak macam blogger hebat yang lain, dapat wang dari iklan kan sticky note pasal contest ni. -_-" Nak join, click What Berry untuk Kamu.
signature

6 Flowers:

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

hahahah..best kan ade level2 berry lagi..

Irwan Ismail said... Reply Comment

hehe, da try game tu mmg cute dan best..=)

~amalina~ said... Reply Comment

mcm best game neh..main gigih2 taw naz..nnti dpt blackbery bg ak pnjm..kalu dpt 2, bg ak 1..hik2

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@~amalina~

tgh gigih la ni melin..mane leh dapat 2 biji..hahah