Sayahappyslalu Giveaway… | The Nazirah Mktr

Dec 16, 2010

Sayahappyslalu Giveaway…

Yeay, giveaway:108: time. Aku takde keje berfaedah nak buat. Bukan nak buat sistem ke.-_-". Okey, giveaway :108: ni nak bagi dompet daripada Bali. Ada 3 biji, 2 biji untuk orang yg bagi komen dan 1 biji untuk top referer. Cara mudah nak join:
1. Cuma komen/bagi pandangan atau perkara elok2 kat tempat komen giveaway ni.
2. Nak jadi follower boleh, tak pon takpe. Nak promote dalam blog pon boleh, tak pon takpe. Kan senang. Kalau nak jadi top referer, just promote je la dalam blog korang.
Tarikh tutup : 25 Disember 2010. :86: Cepat join!
signature

4 Flowers:

filzahtismail said... Reply Comment

mule2 skali pndang, aku igt ko yg wat contest nih . leh la jugak aku masuk, kalo menang, nk kasik aku hadiah pon senang. pass kat kuliah je ke.. kuikuikui.. tp rupe2 nye bukan dong! haha

Lelaki Ini said... Reply Comment

wah
besh2!
mau join!!!
tp nk bg sape kalo dapat??

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@filzahtismail

hahah..takde keje aku nak buat contest..takde masa weh..penat tau nak buat tmbah2 kalau ramai join..kalau sikit org join takpe..

p/s: kalau nak bagi kau, bek tak pyah wat contest..HA HA HA

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Lelaki Ini

bagi awek, ke mak ke, kakak ke, adik ke, kawan ke..hihiih