Simple Giveaway from Ween Gorgeous | The Nazirah Mktr

Dec 15, 2010

Simple Giveaway from Ween Gorgeous

Tadi bukak blog Fyka, dia join satu giveaway yang cukup mudah dari Ween Gorgeous. Hanya buat 1 entri pasal giveaway nih. Heheh, aku memang suka kan barang2 handmade ni sebab mereka ni kreatif. Tengok, buat pencil case sendiri. Korang boleh buat, kalau aku, takat menjahit seluar koyak boleh la. Ween akan bagi 1 pencil case ni kepada seorang yg bertuah. Yang bunga2 tu. So, kalau nak join, pergi blog Ween, and buat 1 entri, and submit link entri korang. Mudah kan. KLIK

2 Flowers:

ween said... Reply Comment

hye miss durian runtuh. thanks for the entry :)