2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY | The Nazirah Mktr

Dec 17, 2010

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY

Salam. Harini ni nak join satu contest:108: nama "this is my family 2nd contest" oleh kak munnyra. Syarat-syarat nak join.
1. Jadi follower. Sudah, Durian_Runtuh.
2.Letak banner di atas ni. Sudah.
3. Letak gambar keluarga sekeping sahaja. Kalau bujang, letak la gambar dengan mak ayah adik beradik sedara mara. Okey, saya letak gambar sefamily waktu raya 2005. Sebab gambar candid, macam best je kan.:n:
4.Letak banner di sidebar. Okey :face69:
5.Lepas tu, kena bagitau pasal entri ni kat tempat komen.
6. Semua banner di post dan sidebar perlu di linkkan ke contest blog kak munnyra.
7. Hadiah:108: adalah wang RM50 dan ole-ole dari kampung kak munnyra berharga RM50 :133: RM100 la semuanya. Yeay, kalau dapat. HA HA HA.
Kalau nak join, click gambar banner kat atas tu hokey :face75:


signature

2 Flowers:

nabilah_2908 said... Reply Comment

rajin join contest... :) good luck yer...mudah-mudahan ada rezeki kamu.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
DI KALA HUJAN