Shopping di Jalan TAR | Miss Durian Runtuh

Dec 5, 2010

Shopping di Jalan TAR

Salam, semalam kan sehari suntuk aku pergi KL, jalan2 dengan abg sulung dan kakak. Pukul 7 lebih kami dah gerak dari Simpang Pulai. Dalam pukul 9.30 sampai KL.Pastu terus pergi Segambut, rumah mak sedara dulu. Then baru pergi shopping. Sebabkan kami nak shopping & tak tau jalan pegi tempat lain, so kami pergi Jalan TAR & Sogo ja.Hahah..best giler lah pegi situ. Sampai bila2 aku suka pasar malam jalan TAR tu sebab barang murah. Tambah perempuan jenis asyik nak ikut trend macam aku, boleh la beli beg kasut baju dengan harga yang murah. Aku suka barang murah, suka giler. Tak payah brand, aku hambik je. Walupon duit ada celah gigi je, tapi berhasil beli apa yang patut. Ehhh, best la jalan2. Ini la punca utama aku balik Ipoh awal, exam habis 2hb, malam tu jugak balik Ipoh. Nak jalan punya pasal. Ehh, terima kasih Yob bawak Lah jalan2. (^3^)
signature

4 Flowers:

~amalina~ said... Reply Comment

naz..sumer yg de kt bdn ko tuh sumer baru bli erk??:P
shawl, handbag, cardigan, baju, seluar??haha
how bout yg dalam dalam???hahaha

Nik Syafiq said... Reply Comment

Shopping kt jalan TAR memang best!!!

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

baju ngn seluar barang lame sudah beli..hihihi...dalam2 takde..melin jaahhhtt..hahah

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

syafiq : memg besssttttt giler lah...bwak rm50 pon boleh dapat macam2..