Cara Nak Zoom Gambar Facebook (Facebook Photo Zoom) | The Nazirah Mktr

Dec 30, 2010

Cara Nak Zoom Gambar Facebook (Facebook Photo Zoom)

Salam. Harini nak share 1 addon Mozilla Firefox untuk korang. Aku hambik ini tutorial dari Liyanaa Lunia cun anggun, nak bodek la konon. HA HA. Okey, add-on ni best sangat sebab boleh zoom gambar-gambar dalam Facebook. Kiranya kalau kawan korang baru upload gambar dalam 1 album ada 200 keping gambar, tak kan korang nak bukak satu-satu kan. So, dengan add-on ni, hanya letak kursor mouse kat gambar, dan gambar akan di zoom. So, boleh tengok semua gambar dengan senang.
Untuk pengguna Mozilla Firefox, boleh download SINI,
Untuk pengguna Chrome, boleh download SINI. Install saja okey.
Yang link untuk Chrome, aku refer blog fizal.

signature

7 Flowers:

Liyana Lunia. said... Reply Comment

pembodek ni HAHAHA <3 btw yey yey yey dh boleh jadi stalker tegar HAHA

Ajeyy Khalid said... Reply Comment

Waaaa , best !
Nanti follow Blog saya ek :)

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Liyana Lunia.

sape stalker..ynn ke kite..hahah

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@★ ⒶⒾⓈⓎⒶⒽ ★

welcome :))

Khairil said... Reply Comment

good info boleh try nanti...thanks.