Check Box | The Nazirah Mktr

Dec 27, 2010

Check Box

❒ Single ❒ Taken ✔ Waiting for Putera Raja yang kaya, sebab nak hidup senang.

Kesian betul kat Nazirah. HA HA. Sapa tak nak kawin orang kaya, memang tipu. Ye, cinta penting, hati penting, sikap penting tapi bila nak memikir pasal masa depan, wang pon penting jugak sebagai penampah perasa. Kalau tak percaya tak pe, tapi tanya la orang tua korang. Mesti nak korang kawin yang kerja bagus-bagus, tambah korang perempuan. Lelaki tak kisah sebab dia yang ketua keluarga, itu hak dia nak kawin perempuan kaya or biasa. Kaya maksud aku mampu & kerja molek-molek, bukan la sampai kena ada kereta Ferrari, baru nak kawin.AKU? TAK TAU LA. Tak payah tanya aku. HA HA.
Cinta dan Duit datang beriringan...Duit tanpa Cinta...Hidup Tak Bermakna...Cinta tanpa Duit..Hidup Merana   (Nabilah,2010)
p/s : Hati aku berdebar-debar la.HI HI.
signature





14 Flowers:

nabilah_2908 said... Reply Comment

hehehe...tul tu.. :)

cinta n duit dtg beriringan...duit tanpa cinta...hidup tak bermakna...cinta tnpa duit..hidup merana....(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERTEMU KEMBALI

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

uwww, nak copy ayat nabilah..hihih :))

KizZ said... Reply Comment

Hehe..kiz setuju...harta juga penting..tapi harta boleh dicari..cinta?

Jom skodeng,
Kami Hannah Montana

kasihkuamiera said... Reply Comment

duit bkn segala2nya tp segalanya2 adelah duit kn

lionteen said... Reply Comment

eh2..
ati berdebar2 tu xlm lg nk kawen tu kot..hehe

Eyriqazz said... Reply Comment

berdebar2 rombongan meminang mahu datangke?Hik3...

P/s : dijemput join GiveAway Rm300+ Haven Restaurant Cash Voucher

~amalina~ said... Reply Comment

ahaaa..naz..ada maksus tersirat tak??hehe...

P/S: pehal yg terlebih bdebar tuh?? ada lagi mendalam maksud tersirat??:P

░♥si lampu neon♥░ said... Reply Comment

DUIT TU PENTING WOHH TANPA DUIT, ADE PASANGAN BERCERAI BERAIII WUUUU

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@lionteen

awww,mtidak2..byk lagi agenda dalam hidup tau..hehe