(Siri Memori) Album Gambar Waktu Sekolah | The Nazirah Mktr

Dec 8, 2010

(Siri Memori) Album Gambar Waktu Sekolah

Salam. Korang mesti paling suke zaman sekolah kan. Sama macam aku. Zaman sekolah la paling best, tak tension. Padahal waktu sekolah dulu punya tak suke la nak bangun pagi, bersiap semua awal2 pagi, tunggu van la, ape la, nak pergi sekolah. Lepas tu, nak belajar lagi, matematik, english, sains, kimia, fizik..Eii, masa tu rase "cepat la habis sekolah, nak enjoy!". Lepas habis SPM, masuk matrik, masuk U, baru tau cam mana hidup sebenar. Belum kerja lagi. Okey,  habis merepek. Kenangan waktu di MRSM Balik Pulau, aku abadikan dalam sebiji kamera yang menggunakan kodak kepunyaan Yob aku. Macam2 event, aktiviti, gila-gila remaja aku dan kawan2 dalam kamera itu. Then, cuci, dan letak dalam album. Ni sekarang tangkap gambar guna kamera digital, tangkap ribu-ribu keping, tapi tak cuci. Sekali kamera ke laptop ke kena curi, hilang kenangan korang semua. Terima Kasih pada teknologi dahulu !


Dalam kelas aku, rasenya aku saja yang banyak tangkap gmbar dan cuci. Kawan kelas aku, Ain ada gak bawak kamera digital. Jai lak budak SIRED (Sidang Redaksi) ada kamera digital sekolah punya. Aku ada 2 album yang penuh dengan gambar kami kat sekolah. Campur gambar kat Wira Jaya.

 Gambar kat atas, gambar dalam bus nak balik Ipoh time cuti sekolah. Best. :))
Kenangan time sekolah la paling best.

signature

8 Flowers:

Queen said... Reply Comment

tak banyak gambar time sekolah...sbab takde kamera + takde duit nak beli kodak bagai.hihi

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

hahahah...same la ..tapi bile ada pape kat sekolah baru beli kodak..tu pon jimat2..

aYu said... Reply Comment

masa skola pun kamera kodak.
tu pun kira hebat daa..ehehe

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

ayu : tau takpe..kalo ada kamera memg dah cukup suke dah..org lain takde kan..hihi

~amalina~ said... Reply Comment

naz..naz..gambr ikma paling besar tu..ingat tak dlu..kat mne2 jer bila bgambar mesti de gmbr dier..hakhak

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@~amalina~

hahah..tau takpe...ade je die nak join kan..hahah

nabilah_2908 said... Reply Comment

hmm...zmn sekolah dulu...tk berapa rajin nk ambil gambar..

bila dah habis sekolah..rasa nyesal lak tk ambil gmbr bnyk2..leh buat kenangan kan..? huhu...

jom ke APA KATA HATI pulak,
DIY BLOG TEMPLATE

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@nabilah_2908
hihih..takpe..kenangan tetap dalam hati ape