Gaduh Tanda Sayang | The Nazirah Mktr

Dec 28, 2010

Gaduh Tanda Sayang

Salam. Sapa suka gaduh angkat tangan. Aku yakin, ramai orang tak suka bergaduh, melainkan orang yang suka cari pasal dengan orang. Aku pon tak suka bergaduh, tambah-tambah dengan kakak aku, abang aku dan kawan-kawan aku. Tak best bergaduh, rasa macam budak kecik, pastu bila hati dah pulih, mula rasa kesal, pastu malu nak cakap minta maaf, diam-diam je. HA HA. Macam budak-budak kan. Tapi kalau bergaduh dengan kekasih cinta, macam mana. Mesti rasa tension kan. Aku tak, aku tidor je. HA HA. Okey, betul ke fakta yang kalau satu pasangan tu asyik bergaduh, selalu bergaduh, bila bergaduh, macam dah nak putus sangat dah, tapi last-last, kawan balik, makna nya mereka betul-betul saling bercinta. Yekk, ape la ayat aku, geli. Kesimpulannya, gaduh tanda sayang, so cepat pergi gado-gado dengan orang sekeliling korang.
Photo Courtesy : Beautiful Nightmare
signature

15 Flowers:

░♥si lampu neon♥░ said... Reply Comment

TAK SENONOH GILE KO SURUH ORG GADOH HAHAHAHA =) AKU KALAU GADO PARAHH DO..BAIK BERBAIK BAIK JE..KALAU MERAJUK2 SIKIT TAKPE LAGI KOT...HUHU JGN GADOO WEHHH

Nik Syafiq said... Reply Comment

knock2..anyone here?
nk bgtau,saye bergaduh dengan N@*%r|. mknenye die jodoh naz ke?eh silap,haha

~amalina~ said... Reply Comment

oke..aku fhm..aku faham..haha

nabilah_2908 said... Reply Comment

setuju kot..gaduh tnda syg...

sbb mmg selalu gaduh...lepas tu putus...then sambung balik...gitu jer la..

sampai ke satu tahap...biarkan hubungan ni tergantung..tnpa sebarang ikatan...nk putus terus..rasa tak snggup..sbb masih lagi syg...

itu lebih baik kot...sbb masa depan dgn dia pun masih samar2...

jom ke APA KATA HATI pulak,
VACATION 2010

KizZ said... Reply Comment

Setuju!!
Sebab kalau tak gado tu xtau lah..tak normal la tuh maknanya...hehe

Jom skodeng,
Kuasa Seorang Wanita

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

kenapa tetiba rasa caption tuh sweet sgt eh?kehkeh~

Nieza Micha said... Reply Comment

kalau kerap gado, boleh lebih memahami pasangan kot... errr.. betul ke.. ngeh3...

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@░♥si lampu neon♥░

hahaha..die tgk org la weh..kalau ko kuat gadoh, elok ko berbaik2..

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@~amalina~

ape ko faham melin..haha..jgn main teka teka lak

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@nabilah_2908

ye, memg,kalau kite gaduh pon, rase sayang lagi..:)

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@KizZ

hahah..betul2..memg tak normal kalau baik je..

fAiRy PrInCesS said... Reply Comment

hukhukhuk baru je lpas gaduh semalam.. cian kat die kne marah terok ngan aku. PMS ckit smalam. tapi arini dah ok(die pujuk)! yea3,,..(sambil guling2)