(Gambar) Gypsy Shawls Yang Comel | The Nazirah Mktr

Nov 7, 2010

(Gambar) Gypsy Shawls Yang Comel

Salam..
Sekarang kan musim shawl yg tgh menggila, org yg tegar dgn tudung bawal no 1 macam AKU je masih pakai tudung bawal..Hahah..Tapi kan, ada satu shawl yg aku berminat sgt nak pakai..Gypsy shawl..selendang yg ada subang @ anting-anting tuh..Macam teringin je nak beli dan sarung kat kepala buat pegi umah sedara mara or pakai gi angkat kain jemuran.Ceh, konon nye, kalo ko beli, mesti ko nak tunjuk kat org kan Naz, pkai gi Jusco time dating dgn kakak ko kan..Hahah ;p..

Tengok kerdipan anting-anting itu :)

Tengok-tengok! Serius comel :))

Tengok-tengok, nak nak nak!

Tengok-tengok, tak payah tunjuk telinge nak pkai subang..pkai je selendang ni!

Tengok-tengok, ada loceng, dari jauh org dah tau korang nak datang!

Tengok-tengok, ada bentuk love, saya suke yg warne turquoise nih Comel :))

Semua gypsy shawl ini dijual di asyazain's shop dan blog beliau Asyazain Couture :))
Cepat pegi beli, aku tak pakai selendang2 nih..kuikuikui..;p
Girly Graphics

13 Flowers:

intanurulfateha said... Reply Comment

cntik
tp x reti sgt nk menggayakan ;p

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

comey comey.tp cm xsesuai je pkai shawl.muka bulat cm doraemon.miahaha~

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

@sizuka[Izzati]

kite ckp psl kite tau.bukan nazirah.ngeeee~

Nik Syafiq said... Reply Comment

same la,xley pakai sebb sy lelaki,hahaha

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@intanurulfateha sis, sis pkai shawl cantik ape...sesuai je.hihik

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@sizuka[Izzati] izati, same la kite...tak sesuai pkai kan kan..muke bulat..huhu

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Nik Syafiq ehh, syafiq, ko memg le tak leh pkai..hoho

Asya Zain said... Reply Comment

wahhhhhhhhh! tengkiu la sbb tolong promotkan! btw,lg senang kalau tgk kat fb je..search Asyazain's shop k..tengkiu so much! :)

ni link nye k.. :)

http://www.facebook.com/pages/asyazains-shop-/122600167778353

tq dear! :)

nabilah_2908 said... Reply Comment

hehe..sama lah...pengguna tegar tudung bawal...

tak berapa minat tudung trend sekarang...pernah gak try guna shawal raya yg lepas..konon nk cari kelainan..sudahnya tukar bawal balik..x sesuai.. ;)

tp kalau Nazirah dah minat..beli la satu...try dulu..rasa2 ok...on jer la...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAPPY 2ND ANNIVERSARY

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Asya Zain asya, time kasih gak bagi amik gmbar2 nih..hihi...serius lawa la gypsy shawl sume nih...suke sgt999!!hihih

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@nabilah_2908 tau takpe...rase tak sesuai sgt pkai..memg nak cari 1 pon..nak cari yg murah2 je dulu, kalo ok baru cari yg elok2 sikit..hihih

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@aYu try la ayu...muke ayu sesuai sgt..hihih