(Siri Memori) Komik Anak-Anak Sidek | Miss Durian Runtuh

Dec 7, 2010

(Siri Memori) Komik Anak-Anak Sidek


Salam. Aku nak cerita pasal Komik Anak-Anak Sidek. Waktu sekolah rendah dulu banyak gile lah kumpul komik ni. Dari bilangan 1-100, dalam 70 buah aku ada. Kebanyakan aku beli sendiri hasil duit aku. Memang syiok lah baca komik Anak-Anak Sidek. Kisah Bun, Ajib, Alan, Aman dan Adul yang merupakan leganda badminton negara. Kisah hidup mereka time kecik-kecik, macam mana ayah mereka, Haji Sidek train mereka sungguh2. Best la, hidup budak kampung kan. Tapi sebabkan aku ni jenis tak hambik kisah, Yob aku dah ambil buku-buku aku, bawak pegi rumah dia. Dapat kat anak buah aku, memg hilang habis la sume buku ada. Yang tinggal 7 buah ni je. Huhu..tak pe la kan.

signature

10 Flowers:

lionteen said... Reply Comment

lionteen dulu kecik2 minat bace ni..hehe

shasha said... Reply Comment

naz aku kecik2 dlu pon byk koleksi komik anak2 sidek neh. mmg best dan layan! :))

nabilah_2908 said... Reply Comment

rajin simpan komik2 ni..bagus la...boleh jadi rujukan ms tua nnti..mana tau...1 day..harga komik tu boleh melambung tinggi.... ;)

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@shasha

hahaha...serius best kan...sonok je baca..layan, tak jemu pon

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@nabilah_2908

heheh..sekali org tak layan pon buku2 nih ha..berlmbak ada kot

elly said... Reply Comment

masih dalam ingatan.. T.T

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@elly

ye, semua dlm ingtan..zaman sekolah :|

Anonymous said... Reply Comment

Since u ada komik ni.. I nk tau la siapa ye penulis komik anak2 sidek ni?

Anonymous said... Reply Comment

Aku ad byk giler komik anak anak sidek...dulu aku prnah nak terbuang komik anak anak sidek nie..tpy nty aq nak bagi anak anak aku baca komik nie nty