Cara Nak Check Status Facebook | The Nazirah Mktr

Dec 19, 2010

Cara Nak Check Status Facebook




Salam. Tadi bukak blog Budak Botak. Aku suka:9: blog Budak Botak sebab best, banyak info yg banyaknya aku tak tau & entri dia suma best2. Ha. Salah satu entri dia, pasal cara nak tengok status lama Facebook. Kiranya status kau dari first day buat status dalam Facebook la. Tak tau kalau orang lain dah tau cara ni, sebab aku baru tau. Best, baca status mula-mula aku. "pening2 main internet hari2". Banyak kenangan:86: la, pasal hidup aku kat UMT, bila balik cuti ke rumah, pasal kawan-kawan, ucap terima kasih kat org yg wish befday:44: aku. HA HA. Aku suka !:face71:. Best betul mengimbau kenangan lalu.:h:
Kalau nak check balik status korang, :99: SINI
signature

4 Flowers:

nabilah_2908 said... Reply Comment

dh try dh...best gk..mengimbau kenangan lalu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PISANG KAKI

Lelaki Ini said... Reply Comment

wah
besh2!
x tau la plak ade..
hakhak!