Cara Buat Gambar Gempak Guna Photoscape | The Nazirah Mktr

Dec 8, 2010

Cara Buat Gambar Gempak Guna Photoscape


Hai koranggg (gaya gedik Melin), macam pempuan mengandung tak aku. Hahah.. Saja edit gambar guna Photoscape lepas tengok tutorial edit gambar guna photoscape dari Chokilala. Best. Selama aku guna Photoscape, tak penah la nak explore lebih, teruk betol la. Bila ada orang buat tutorial, baru tergerak hati nak buat jugak. Kalau korang suka edit gambar guna Photoscape.


Buka Photoscape --> Editor --> Masuk Gambar --> Filter --> Pilih Option yang korang suka.
Macam aku guna Distort -->  Perspective --> Fisheye. Dah nampak efek wanita mengandung kat aku. Best kan. Kalau nak buat screenshot menarik boleh refer tutorial Chokilala riang. Hahah.. Sukaa sangat.
signature

8 Flowers:

eynda said... Reply Comment

Akak edit gambar2 guna photoscape jugak ;-)

filzahtismail said... Reply Comment

yes . lepas 6bln jgn lupe cmpk blakg umt . heh

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@fatin
hahaha...tak mau aku campak blakang umt,,nanti kontroversi satu umt..

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

best kan gne photoscape.snang je.simple plak tuh.heeee~

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@izzati

betul2..kalau pkai potoshop kang, nak kene explore lebih2 lak dulu