Saya Berumur 21 Tahun (Forever 21) | The Nazirah Mktr

Dec 11, 2010

Saya Berumur 21 Tahun (Forever 21)

Hari tu buat wishlist pertama. Hahah. Ni wishlist kedua. Nak kek pelangi boleh. Kat mana ada jual, aku nak beli sepotong. Kesian aku, buat wishlist sendiri kan. Tak macam Faiz Rudin, orang buat surprise bagi kek kat dia. Bila aku tengok kek pelangi ni, rasa comel sangat. Mesti sedap kan. Mesti susah payah orang yang nak buat sebabnya banyak sangat warna.Kena bancuh satu-satu. Lagi nak plushies Hello Kitty atau Marie Aristocat. Aku memg mengidam plushies kucing atau rabbit. Asyik2 teddy bear je. Nanti aku nak usha online shopping yang jual murah. Tak pon, pergi je Parade Ipoh, mesti ada. Emm, sepanjang berumur 20 tahun, tiada perkara menarik berlaku. 


 Photo Courtesy : Google

Photo Courtesy : Democratic Underground

Photo Courtesy : Sweetnicks 

1

2

3

SELAMAT HARI JADI KE-21 NAZIRAH !
signature

12 Flowers:

Liyana Lunia. said... Reply Comment

selamat hari tua dear <3 sedapnyaaa kek pelangi tuuu, i tengok pun i yg mengidam AGGAA

Queen said... Reply Comment

happy birthday dear.....dah besar dah die...hihihi

setau kak nik..yang plg dekat dgn kek pelangi adalah kek apong..yang buat pki telur itik tu.. =)

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Liyana Lunia.

time kasih ynn..

hahah, tau takpe..ynn buat la..

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Queen

time kasih kak..

eheheh, saya memg tak tau la..kalo makan tau

~amalina~ said... Reply Comment

aku hanya mampu melihat wishlist ko naz..haha

camat hari jadi..:)

Nuyu Yusof said... Reply Comment

wahhh..da besday miss durian la..hehe. hepy besday! semoga kekal berumo 21..hahaha

milimilo said... Reply Comment

happy belated birthday miss durina runtuh.hehek.have a blast one. ;)

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Nuyu Yusof

hihih, time kasih nuyu..kekal 21 tahun, kalo boleh, memg nak pon..