CLEO | The Nazirah Mktr

Dec 25, 2010

CLEO

Salam. Aku suka beli CLEO. Beli okey, bukan baca, sebab nak baca buku English ni, lambat sikit. HEE..Buku bulan Disember best gila sebab banyak barang percuma. Hee, aku suka barang percuma. Dapat shampoo & sabun. Dapat juga bnyk katalog kecik-kecik. Aku suka CLEO daripada Remaja sebab harga lebih kurang tapi CLEO lagi menarik hati aku nak beli.


Katalog Vincci
Katalog AX
Katalog Fossil
Giveaway :)
Sabun Protex
Shampoo Dove
Setiap hari aku tak jemu bukak Mynemo & Cimbclicks, tapi result exam & ptptn tak muncul-muncul lagi. Aku penat la tunggu. Waktu orang tak nak tengok result, cepat lak keluar. Heii, geram aku.
signature

6 Flowers:

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

ada sepupu suka beli CLEO.bese kite lah yg cilok benda2 free tuh.kihkih~

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@sizuka

hahaha..tapi serius suke bende free tu..macam2 dapat

aYu said... Reply Comment

mcm best je CLeo..nak gak ar..

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@aYu

best ayu..boleh improve english :))

dapat brg percume :))

Cik Ina minat Do do Cheng said... Reply Comment

akak cam tak pernah dengar majalah ni.best ke? omputih ke?

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Cik Ina minat Do do Cheng

english, tapi malaysia nye majalah..hee..best,