(Update) Tag from Kawan SeUniversiti & Boloque | The Nazirah Mktr

Nov 30, 2010

(Update) Tag from Kawan SeUniversiti & Boloque

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup korang ?
Keluarga dan hidup gembira.

2. Benda terakhir yang aku beli guna duit aku.
KFC

3. Di mana tempat korang langsungkan perkahwinan korang?
Rumah family di Tambun

4. Adakah korang tengah bercinta sekarang?
Haah, betul la tuh

5.Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
InsyaAllah, selamanya

6. Di mana kamu selalu jumpa kekasih korang?
Shooping complex

7. Novel/buku/majalah terakhir saya beli?
Buku Object oriented design with uml, buku potostat

8. Apakah nama penuh korang?
Nazirah Binti Moktar

9. antara mak n ayah mana lebih rapat?
Adik beradik. (tak menjawab soalan betul la kau)

10. Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa lam hidup korang.
Rupert Grint 

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri.
Haah, machine jadi pembantu

12. Tempat yang betul2 korang nak pergi?
Cameron Highlands

13. pilih salah satu..peluk atau ciuman..
Peluk dan cium..nak dua dua (suke tak menjawab soalan)

14. bagi tahu 3 benda orang yang bagi kamu tag?
lelaki, tinggi, baik dengan kawan2 beliau

15. 5 benda paling disayangi dalam hidup anda
handphone, duit, laptop, rumah, bear

16. lagu yang paling kamu suka dengar..
All Maher Zain's songs

17. bila tarikh lahir korang dan mana tempat selalu kamu sambut?
11/12/89, sambut di rumah dengan family. tak penah sambut dengan kawan2

18. list 5 orang yang kena tag... 
Budak botak, lionteen, syue   (tak ikut arahan!)

Tag daripada Nik Muhammad Syafiq

UPDATE !
Oucch, Boloque juga ada tag aku dengan soalan tag ni. jawapan tetap sama..
Cume soalan no 14 je aku jawab berdasarkan Boloque.
Terima Kasih Boloque :)

14. bagi tahu 3 benda orang yang bagi kamu tag?
lelaki, blog berkisar ilmu sukan dan byk info lain yang menarik, blogger yg kerap gak jengok blog aku baru2 ni :)

signature