(Siri Memori) Name Tag | The Nazirah Mktr

Nov 13, 2010

(Siri Memori) Name Tag

Salam, hai, harini menggeledah barang-barang dalam laci almari bilik.Amboi kau, panjang benar. Jumpa la barang-barang warisan semasa sekolah dulu. Suke sgt. Nasib baik kakak saya simpan, kalo harapkan aku, emm, entah ke mana-mana la agaknya name tag ni.Tada, name tag saya..Sukee..Yang warna biru tu, waktu tadika dulu umur 6 tahun. Yang bentuk pelik sikit warna hijau tu lencana sekolah agama rakyat..Ha, lencana ada pin lagi tau,tak main jahit-jahit. Yang warna merah, name tag pengawas pusat sumber waktu tingkatan 4 kat SMK Wira Jaya. Dan, yang warna putih, name tag waktu sekolah MRSM Balik Pulau. 2005112 tu nombor maktab, macam ala-ala nombor matrik la tuh. Kuikui, kenangan la..Eh, byk lagi barang, tpi akan update satu persatu. Bia tulis dalam blog, nanti cucu cicit boleh baca.

9 Flowers:

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

bestnya ada lagi benda2 mcm ni.yg kite ntah mana tah peginye.huhu.takde kakak nk tlg simpankan ngeeee.bestla nnti bleh tnjuk dkt anak cucu.hehe.kenangan ni mahal.xde dah lepas ni.syabbas:)

~amalina~ said... Reply Comment

aku dah kehilangan ke mne tah name tag tuhh...

bgus betul kakak ko..tahniah buat beliau bukan buat ko..hehe:P

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@sizuka[Izzati]hihihi...serius, nasib bek kakak simpn..kalo tak, memg hilang la..

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@~amalina~ceh melin...thniah gak untuk aku..simpan lagi tau..hihihi

Nik Syafiq said... Reply Comment

aku da tunjuk dlm blog aritu..my momma yg simpankn sebb die memng suka simpan benda2 cm tu :)

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Nik Syafiq tau2..hihih..aku pon nasib bek kakak aku simpan kan...memory!!

Nik Syafiq said... Reply Comment

sekarng rasenye dak skolah xpakai da nametag yg ade pin kt belakang tu,diorang tukar pin tu sebagai magnet kuat,so,xde la baju berlubang-lubang kena cucuk ngan pin name tag tu :)
tunjuk kt anak2

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Nik Syafiqmagnet???srius tak penah tau dan tgk..-_-..hebat sekrg tak macam zaman kite dulu2 kan

Rie said... Reply Comment

fuhhh..masih simpan lagi nametag dlu2?
saya punya ntah ke mana..