Award+Tag dari 2 orang kawan baik | The Nazirah Mktr

Nov 30, 2010

Award+Tag dari 2 orang kawan baik


Award daripada budak botak. Kena jawab soalan dulu.
1. budakbotak11.blogspot.com (gantikan dengan diri org yg tag kau) di mata aku.
Blog yang best sebab byk post yang best2 dan simple..Kirenya senang aku nak baca dalam masa yang singkat. Tak perlu byk2 nak bace.Hihi.

2.Nama blog aku dan kenapa letak nama itu?
Macam2 nama ada. Tapi yang paling kenal, Miss Durian Runtuh. Sebabnya mula2 buat blog dulu, konon nak ada nama samaran dan tibe2 terfikir durian.

3. 5 perkara aku suka.
Blogging, shopping, kawaii stuff, bercinta dan berkawan.

4. 5 perkara yang aku benci.
Internet lembap, tension, berseorangan, duit tak cukup dan exam susah.

5. Budak Botak suh aku tag 10 orang. Tapi aku tak nak menjawab soalan.
Syafiq, Fatin, Melin. (3 orang je)

Award daripada Izamir Ridzwan sebab aku orang ke-100 follow blog dia.
1. Your name : Nazirah Binti Moktar
2. Short explaination about his blog : Emm, ada lebah madu kat header dia. Guna flash mungkin. Orang yg ramah, sebabnya aku baru tulis kat shoutmix dia, cepat je balas dgn ramah nye.Ehh, ni pasal tuan blog la weh..
3. Since when I know about his blog? : Emm, ketika sibuk blogwalking.
4. How did you know his blog? : From the other blogger. Tapi tak pasti blog mane-ntah.
5. Which entry that you like in this blog? : Random..yang pasal nuffnang bagi email tu. aku pon dapat. tapi aku sedar lak earning aku terpotong or terlebih.

2 orang kawan baik kat tajuk post ini adalah Budak Botak & Izamir Ridzwan ni. Aku cakap kawan baik sebab tak silap aku mereka memg kawan, dan kalau tengok kat blog mereka, mereka saling promote-meng'promote'i blog masing2 di blog sendiri..Ayat pening..
signature

8 Flowers:

Izamir Ridzwan said... Reply Comment

keh2... kami memang kawan.. kat luar pon kawan..

HonEyBuNNy said... Reply Comment

mencik jugak kalau internet lembab....nak blogging pn xdk mood..ehhhe

Lintas Medan said... Reply Comment

Nice animation Nazirah...
So smart and excellent blog design...
http://lintasmedan.co.cc

Budak Botak said... Reply Comment

he3, tu dh ada button tweet, baru igt nk ajar td...

Budak Botak said... Reply Comment

kdg2 lebah tu sengat Bdk Botak, hu3...

Budak Botak said... Reply Comment

Jom join bloglist Bdk Botak ye...

Bloglist