In ♥ With Rupert Grint, Yaww ! | The Nazirah Mktr

Nov 28, 2010

In ♥ With Rupert Grint, Yaww !

Salam. Semakin hari saya ngadap tumblr, semakin saya suka Rupert Grint. Cam mana tu (?).. Hahah, bukan apa, bila kat tumblr, kan boleh search tumblr by tag. Aku pon cari la pasal Harry Potter. Dah kuar Harry Potter, cari pasal Ron dan Hermione. Dah tengok mereka molek je berdua, cari lak Rupert Grint. Last2, aku dah jatuh tangga CINTA. Ohhww, I love Rupert Grint. Ye, kalo nak dibandingkan dengan sape-ntah-nama-sebenar-Harry Potter tu, Rupert Grint ni takde lah handsome mana. Tapi sebabkan aku suka lelaki yang tak berapa handsome-asalkan-macho-gagah, so, aku terminat lebih lak kat Rupert Grint nih. Eeii, gatai la kau ni Naz. Memang pon aku gatal, sebab tu aku dok gigih download wallpaper Rupert Grint je satu malam. Ehh, nak nok tengok Harry Potter & the Deathly Hallow Part 1. Sapa dah download, cepat burn dalam cd, pos kat aku. Aku bayar RM10. Amacam.
Sumber : rupertdaily
signature

6 Flowers:

Nik Syafiq said... Reply Comment

naz,mesti ko tengok rupert grint dlm HP terbaru,ko akn sedey...Weasley semakin kurang cerdik,bodoh2 alang,cemburu buta dan sebagainye,hahaha

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

suka ron jugak!dlm movie latest, die super lawak.kakaka.

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Nik Syafiq

bodoh2 alng tu memg dah tau...tapi cemburu tu memg aku dah agak2...aku tgk gak scene2 die..hihi..takpe, yg penting aku suke gak..hihihi

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@sizuka[Izzati]

hihihi...tak sabar nak tgk harry potter baru !!!

~amalina~ said... Reply Comment

nak gelak dlu an sebelum komen..hahahahhaha
ko minat ron yang lurus tu naz???hahahahaha

cpt2 pergi tgok harry potter tu..best!