Ugly and Fat Girls | The Nazirah Mktr

Nov 27, 2010

Ugly and Fat Girls

Sumber : imylikecrazy

Ugly girl think they're hot.
Hahahha..betul ke tak. Maksud aku tak lah ugly tu huduh sangat, sebab semua ciptaan Allah kan cantik. Tapi ugly tu macam takde la secantik Irine Nadia or Fatin Liyana. Hanya biasa-biasa cam aku. Ye, statement ini bagi aku betul sebab walopon aku biasa-biasa sahaja, aku rase aku cantik. Hihih, rase cukup la pakai bedak ngn lip gloss, tak payah eyeshadow ke, pemerah pipi ke, tudung anting-anting ke, pakai tudung bawal no 1 sudah, walopon Kak Chika cakap tudung bawal so yesterday kan. Hihi, ye, aku rase aku cantik. Hahah.. Oppss, cantik luaran maksud aku, dalaman aku or hati aku takde la cantik sgt.

Fat girls think they're skinny.
Yang ni pon betul sebab aku tak la seramping Hanis Zalikha, tak lah se'slim' Sis Intan. Hanya banyak lomak je di perut dan tempat lain yang boleh simpan lemak. Bagi aku statement ini betul gak sebab aku rase, aku dah cukup 'kurus', so aku makan banyak dari hari ke hari. Dan aku tanpa segan silu pakai seluar jeans yang ketat konon cantik la kan kaki gemok ko. Ehh, nyentap ayat nih. Hahah ;p.

The Others 2
Yang lagi 2 statement aku tak tau lak. Korang fikir la sendiri bagi pihak korang, betul ke tak. Aku suka betul la kan, orang yg kurus selim menyelim cakap, "eehh, I dah gemok gedempol la, cam mana ni, rase nak dok bawah trellar suh die pijak2 badan I bagi keluar habis semua lemak ni ! awww ! ". Ni bakal statement aku jugak KALAU aku kurus. Tak sabar nak kerja, nak kurus, nak bersolek, aku pon nak gak merasa jadi perempuan yang ..... (?)
signature

8 Flowers:

aYu said... Reply Comment

Naz..
kurus ke gemuk ke..
as long awak sihat tu terbaik.
sebab..
nikmat sihat tu lebih bermakna dr nikmat cantik..

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
New Entry : Buku Sebagai Hadiah

ღ Sumomo-chan ღ said... Reply Comment

hey. kurus or gemuk doesnt make different :)

asalkan badan kita sihat dari sebarang penyakit. ngeeee :D

Nik Syafiq said... Reply Comment

naz yg slim????sekarg lagi comel :)

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@aYu

tau ayu...nikmat sihat lagi best dari nak pk kurus gemok...bukan ape, geram je ngn sesetgh org :))

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@ღ Sumomo-chan ღ

yes, betul3...asalkan sihat..lagi best, boleh buat ape saje kan :))

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Nik Syafiq

hahahah..kalo aku slim?? macam tak je kan..

aYu said... Reply Comment

honestly.
i pun jeles dgn blog2 yg tersenarai kat entry ni.
mreka cantik.kurus.tinggi.putih.

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@aYu

ayu, saye pon jeles..hihihi..tapi itu rezeki depa..rezeki kite kat lain :))