Happy Coming Wedding Sis Nun | The Nazirah Mktr

Nov 2, 2010

Happy Coming Wedding Sis Nun

Salam,
Semalam Sis Nun tag saya di kad kawin dia..Hihih..Tahniah Sis Nun, Sis Nun ni saya kenal mase awl2 buat blog dulu. Sangat peramah dan friendly tau. Kalau kite komen entri die or tnye ape2, mesti die akan balas balik dengan cepat. Rasa suke sgt kenal die dalam alam maya. Dia seorang photographer dan gmbar-gmbar dia tngkap juga sangat cantik.. :) Sekarang die nak kwin, org lak tgkap gmbar die kan.

Girly GraphicsKad kawin.. Korang tgk, 11/12 & 12/12..Hahah, 11/12 adelah hari jadi saya ke-21.Wuhooo..

Belog Sis Nun, dari dulu sampai sekrg tak berubah, tapi tetap menarik perhatian aku :)

p/s: Sis, tak dapat datang :( Minta Maaf

4 Flowers:

ainnoraini said... Reply Comment

salam ziarah dari kak ain...
selamat menyambut ulangtahun yg ke 21 yg bakal menjelma...semoga panjang umo & diberkati allah

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@ainnoraini ohw, terharu2...awal2 lagi, ade org wish birthday...time kasih kakak :))

NUN.aini ۞ said... Reply Comment

adeihhh...
sis tak perasan btol pasal entry nih
sorry sgt sgt dear
sbb sibuk sgt skrg

eniway tq so much for tiz sweet entry
really really love it!

and happy becoming bday tau!
wishing u all da besh in ur life
& study rerajin!

mwah~! lebiu