Penghargaan Buat Scandal | The Nazirah Mktr

Nov 8, 2010

Penghargaan Buat Scandal

Salam..
Ini entri penghargaan yang aku janji dgn kekasih sebilik, Melin @ Nur Amalina Abd Latiff. Hoho, kami kenal dari tingkatan 4 waktu sekolah di Balik Pulau. Kawan sekelas sampai tingkatan 5. Lepas habis sekolah, masuk matrik dan tak jumpa-jumpa. Tup tup, masuk UMT, nampak beliau di kafe baru. Aku buat akai konon tak tegor die, tpi tengok je die. Bile die nampak aku, terus menjerit tak hingat dunia..Hahah.. ;p Dan tak sangka, masuk tahun 2, kami tinggal serumah lak di rumah sewa. Sebabkan die ade moto, die selalu bawak aku jalan2 dan tumpangkan gi kampus dan kelas malam.. Terharu :( Sampaikan bawak aku gi hantar assignment. Fuh terharu gile dah nih..
:puteh_18::puteh_18:
Motip utama :
1. Terime kasih Melin, mungkin semester depan, aku ta naik moto ko lagi..
2. Esok Melin present PITA beliau..
3. So, buat elok-elok dan Good Luck Melin :))
4. Melin, nanti minggu depan aku balik rumah..tunggu aku..hihi
5. Gambar atas, waktu zaman2 kebudakan kami, di Pangkor, lepas SPM. Zaman rabun fesyen..
Tak lupa gak, kawan-kawan lain yg byk tolong : Fatin Cas, Sue Kawaii, Dello Della, Ryn, Kak Roha, Khodi, geng Pkah, bykkkk lagi :)) Terima kaseyyy..

6 Flowers:

~amalina~ said... Reply Comment

naz....i terharuuuu uuuuuu...hik2!!!!!!!!!!!

terima kasih jgk tumpangkan aku kat rumah ni...
tanpa kau siapalahh aku...huhuhuhuhuh *nk nanges ni*hihi(gelak plak an)

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@~amalina~ same2 melin....ye la...nasib baik ade ko melin..terhibur la kami berempat nih ha..hihi

intanurulfateha said... Reply Comment

itu namenye kwn tym susa dan senang :")

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@intanurulfateha betul sis intan..kawan yg berkualiti ..hihi

Trojan said... Reply Comment

owh berskandal 2 org eh....hahaha

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Trojanwan, jgn jeles..hahahah..kami dah lame scandal...tido sekatil double decker tau