Ehhhh, Raksasa Mana Nih (!?) | The Nazirah Mktr

Nov 28, 2010

Ehhhh, Raksasa Mana Nih (!?)

Sumber : happymonster

Salam. Pernah tak mengalami situasi seperti ini? Hahah..Satu hari korang tengok muka kat cermin, or takpon tak payah tengok cermin la, katekan korang jalan2 dengan kawan2. Pastu tibe2 rase nak tangkap gambar sebab kan korang tengah jalan2, mesti dah bersiap sejam sebelum kuar kan. Mesti rase, " ehh, bedak aku ada lagi kat muka nih, mesti cantik, aww ! ". Pastu tangkap la gambar sambil tersenyum perasan. Tapi bila tengok kat kamera, muka macam " EHHH, RAKSASA MANA NIH ! MANN ! ". Pastu terkedek2 nak delete gambau itu kan. 

Yes, aku pon macam tu. Bukan kate kalau tengok cermin ke apa, kalau jalan2, tibe2 nak tangkap gambar konon lawa la gambau kau kan. Sekali tengok, gambar kawan kau je lawa, gambar kau dengan double chin lagi. Hahah..Kesimpulan, aku rase aku tetap okey, walopon dalam gambar nampak segala kelemahan diri aku. Kawan2, kita semua cantik. Bak kate2 orang yg komen entri aku ni, yang penting sihat & of coz bila sihat, muka pon berseri2 kan.

Ehh, yawww, now I love to play around with my tumblr..Manyak doodles comel maa.
signature

4 Flowers:

filzahtismail said... Reply Comment

hehe.. aku la, slalu rase cenggitu . tym tngkap gmbau bajet cam comey tup2 bile tgk balek, slack sane sni . hihi
tp mmg skg, aku pon da x kesah da nas . lntak la camne pon . haha!

fatin cantek . sekian . heh

Nik Syafiq said... Reply Comment

aku pun same naz,hahaha..bajek jer...aku memng tau lame da dr mane2 sisi gambar aku diamik,xsematnyer

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@filzahtismail
heheh..tau takpe...bile tgk balik gmbar, kaki gemok la, double chin la...tpi lantak la..hahah..

kite canntiikk fating cas !

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Nik Syafiq

ye ke syafiq..hahaha...tak sangke ko pon rase cenggitu..ingtkan org pempuan je..