(Siri Memori) Buku Autograph | The Nazirah Mktr

Nov 14, 2010

(Siri Memori) Buku Autograph

Salam. Sambungan siri memori bersama Nazirah. Takpe la, cerita pasal diri sendiri, takde keyword penting pon untuk tingkatkan trafik, yang penting aku seronok.Hihi.Tadaaa, buku autograph. Yang tengah-tengah, buku autograph masa darjah 6, ada orang datang sekolah jual, aku memg suke beli buku yang org datang promote kat sekolah tu. Ramai kawan-kawan aku beli, aku rase byk gile ah biodata yang aku dah tulis dalam buku mereka.Yang warna hitam, buku autograph masa tingkatan 5 di MRSM Balik Pulau, tapi buku tak berkualiti, cepat sangat rosak, tapi still simpan buat kenangan.Yang warna purple itu, buku autograph masa form 3 tak silap aku, kat SMK Wira Jaya. Yang gambar atas ni, kawan aku yg kreatif bab-bab nak buat jadual waktu, nak hias kelas. Autograph dia pon kreatif. Ni kawan SMK Wira Jaya.Best sebab boleh refresh balik kawan-kawan time sekolah, bak kate kakak aku, aku banyak belajar kat banyak tempat, so, kenangan dgn kawan-kawan tu bercampur-aduk, so susah nak ingt sgt. Itu bagi aku, mungkin korang ingt sume kawan-kawan dari sekolah, matrik, U dan lain-lain.

7 Flowers:

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

nazirah, memang nostalgia habes la nih.tetiba rasa nak godek balik benda2 waktu zaman skolah dlu.tp ntah ada ke tidak.kehkeh~

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@sizuka[Izzati]heheh..yg ni memg kite simpan sendiri...suke tgk bace balik

Anonymous said... Reply Comment

Mate. This blog is amazing. How can I make it look this good ?

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Anonymous

emm, just use template designer and edit it :)

Anonymous said... Reply Comment

О! Thank you for the great information! I would not have discovered this otherwise!

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Anonymous

u re welcome :))

you also can use tutorial from other bloggers