Qurratu' Aini | The Nazirah Mktr

Nov 4, 2010

Qurratu' Aini

Hai--oo..Hihi, tadi baca status kakak saya di Facebook, cakap pasal anak sedara kami yg perempuan gedik sgt..Hahah..Pandai cakap, dan rajin (bak kate Yob saya). Mintak Mak Chor die a.k.a Kakak saya duit sebab nak beli buku Metik Metik..Ohw, anak buah ku yg rajin belajar tak macam Chu die a.k.a Saye yang "rajinnn sgtttt".. Dulu saye kecik2 tak penah mintak duit nak beli buku pelajaran, tapi mintak duit nak beli buku Anak-Anak Sidek je. Nasib baik ada cucu Abah yang mengikut jejak Yob kami. Hihi :p
Name saye Qurratu' Aini Binti Zulkarnain Shah. Umur saye 5 tahun. Saye gedik, suke tangkap gambar, kuat tidor, dan suke posing. Tapi saye rajin buat homework macam Chu..Hahah..Serius, ramai cakap perangai die cam Chu die..tapi tang rajin buat homework tu TAK SAME langsung dgn Chu die. Okey fine.. :p
Girly Graphics

7 Flowers:

Ninie said... Reply Comment

alololo tomei dak kecik ni.hehe :D
beli buku metik metik ye dik ;D

Huda Luna said... Reply Comment

name adik owg qurratu'aini Husna =P

comel gila qurratu'aini ni =P

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Ninie hahah..buku metik metik gile dahsyat nak buat metematik..hihi

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

comeynye.patut prangai pun comel.hehe~

Aini said... Reply Comment

eh,nama saya pun Qurratu 'aini. samalah kita hahaha ;P