Saya follow Awak, Awak follow Saya tau. Okey nanti kejap, saya follow, kejap je kerja nya, tak peluh pon. | The Nazirah Mktr

Nov 27, 2010

Saya follow Awak, Awak follow Saya tau. Okey nanti kejap, saya follow, kejap je kerja nya, tak peluh pon.

Salam. Main Tumblr sambil layang video Cik Chida Dari Parit. Tak mau panggil dia Cikgu, panggil Cik Shida je.

Suka Follow Blog Orang ?
Ehh, aku suke follow blog orang. Tak tau nape. Mungkin, aku mengerti, orang mesti suke tengok follower die ramai bertambah dari hari ke hari tambah2 blogger baru. Its okey kalau ada orang tulis kat CBox aku, " hai, I dah follow durian, durian follow I balik tau ". Kalau dulu, aku tak layan sgt, tapi sekarang aku sgt menghargai orang yg nak follow dari aku. Sesetengah blog aku baca, cukup tak suke kan kalau ada orang tulis gini, tambah blogger yang otai kan. Jangan la perlekeh mereka, mereka cume seronok. Tau tak ape maksud seronok?

Penerangan
Aku pon follow mereka itu, aku tak masuk dalam blog list aku pon. Dalam blog list aku, cuma kawan-kawan dan blog yang aku suke baca. Serius, aku jujur. Tapi aku kadang2 ada gak baca, dari list yang banyak2 kat dashboard tu. So, tak perlu pon nak taruh dalam blog list kat blog korang. Kadang2 mereka suruh follow pon bukan mengharap kite2 ni baca blog mereka sgt. Follow la mereka, tolong la!! Hahah.. WT Hal Nazirah (?) Ye, aku paham keseronokan mereka berblog, sebab aku pon macam itu jugak dahulu :) Nak tambah follower ? Buat contest, suruh org yg masuk contest tu follow blog kau. Kan senang. Hanis Zalikha pon kalah nyah !
signature

3 Flowers:

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@twinkle twinkle

ape yg betul twinkle khanna..ehh, silap..twinkle2??hihihi

Nizam said... Reply Comment

betul2..kadang2 kita seronok tulis blog walaupun orang yang baca kita tak ramai..lau ramai lagi best.. :)