Itu Namanya Murah Rezeki..Syukur :) | The Nazirah Mktr

Nov 7, 2010

Itu Namanya Murah Rezeki..Syukur :)

Salam semua,
Hoorey, suke berada di rumah :)).. Okey, dari zaman dok Balik Pulau sampai zaman dok Universiti Malaysia Terengganu, setiap kali balik rumah, mesti ada barang baru dirumah. Maksud saya mesti ade tv baru, sofa baru, cerek baru, kerusi baru, langsir baru, macam2 la yang baru. Rase seronok dan terkejut la..Mcam silap mate pulak kan..Kali ni, barang baru dirumah aku adelah, meja makan baru!!Yeay, disebabkan meja makan lama, kerusi hanya 6 biji dan 2 daripadanye sudah patah, so, setiap kali anak-beranak abah balik rumah, kami yg bujang2 ni terpaksa la duduk makan kat lntai berlapik tikar..Hahah..Sedih la tu..Jadi abah beli terus meja boleh pusing2 tengah2 die tu dengan 8 kerusi terus. Hambik kau..Masuk2 dapo nampak meja makan je..Rezeki byk, bek beli barang..Sekarang ni abah dalam projek menambah atap kat depan umah.. Dah siap nanti aku tunjuk. (Ceh, tak perlu la nak tunjuk!)..

Okey, cerita kedua, tetibe cerita kedua kan..Yob saya dah beli kete baru. Proton Exora, cam name drama lak kan..Besau weh kete ni, seronok, bile duduk, rase cam VVIP lak..Hahah..Anak-anak Yob aku sume dah besau2, so, selalu berebut nak dok tengah, nak dapat aircond. So, Yob aku yg rezeki lebih ni, tukar la kete. Sekarang ni, budak-budak tu tak bising2 dah. Kalau berebut, kasi sekeh sikit. Bukan kate budak-budak ni je, aku yg kadang2 tumpang kete Yob pon tumpang sekaki payung berebut+bergaduh dgn budak-budak ni, berebut tempat.Kuikui..So, skrg ni, boleh la aku jadi MEM besar dalam kete nih..
Sebelum naik, kene Ahhh dulu (jgn stim lak)..Kalau nak belajar sebut Ahhh care seksi, tgk Anime Lovely Complex episod 5 dulu..Kuikui..
Ahhhh, hahah ;p
Tahniah la Yob aku, murah rezeki :))
Girly Graphics

2 Flowers:

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

whooooot kete baru!sonok ah nazirah jadik mem.kakaka~

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@sizuka[Izzati] hahah...takde nye mem..tumpang2 leh la..:))