Variety of Story | The Nazirah Mktr

Nov 5, 2010

Variety of Story

Salam,
Hai, saya dah balik Ipoh, tempat kesayanganku. Cewaahh..Seronok je balik Ipoh kan, tido je, makan je, bersenang-lenang je..Nih tgk peta Ipoh (rasenye tak perlu tunjuk pon), yang tepi muke kartun tu Kampung Tersusun Batu Lima kan, depan Lost World kan, umah aku la..Tapi nombor rumah, korang teka la sendiri, tak leh kasi tau..Nanti kalo korang nak gi Lost World nak singgah umah lak. Takleh2..hahah..Kejam..Yeay, semalam dok dalam bus, sepanjang atas Gerik, tak leh tido..Awat nya Ceq?? Ha la, ceq sejok, menahan apa yg perlu ditahan..Seksa jiwa raga ceq, ditambah bas yg ceq naik tu tak berenti dari bawah Gerik lagi sampai dah turun Gerik. Brapa jam ceq menahan..Pastu, berenti di tempat bas Gerik, beli cucuq pisang dgn cucuq ubi manih,terjadi la conversation antara aku dan makcik coq pisang;
Makcik : Tadi ada org meninggal dalam bas SP Bumi. Org dah bawak pegi hospital.
Aku: Sakit apa cik?
Makcik : Budak tu sakit asma, tak bawak ubat. Agaknya sejuk..Sedar2, org sebelah die tgk die dah nganga.
Aku : Kesiannya. Tapi skrg memg sejuk, musim hujan, tambah aircond, lagi sejuk.
Kesian kan, tapi serius, bas aku naik pon sejuk gile, bas baru. Huhuhu :((
Cerita Kedua:
Tibe-tibe ade cerita kedua lak kan.Bila dah sampai rumah, rehat2 berjam-jam, bukak la Facebook. Kekasih saya, Melin, tag nama saya kat Facebook. Die kate takut tido semalam, kilat sampai vibrate katil. Haha, gelak jap..Kesian Melin, nanti aku balik kite tido same (ko atas lntai, aku atas katil).


Cerita Ketiga:
Semalam tag upload gambar kat Facebook, pastu Facebook bawak kite pegi page nak tag muke kawan-kawan. Kesian Facebook, keliru muke Melin+Fatin, muke Sue+Dello. Hahah, muke aku je 1 group sorang-sorang. Sekali terfikir, mana ntah yang sama muke Melin ngn Fatin. Senyum kot.Hahah.


Girly Graphics

4 Flowers:

~amalina~ said... Reply Comment

(ko atas lntai, aku atas katil)?? pe mksud ko naz...nk tkotkn ak la tuuuu..xtkott..hee

hahaa..kalakau gmbr bwh tu...nk gelak guling2 1st time tgok..x sgke mke ak sme mke fatin..haha

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@~amalina~ ha la, kan ko suke tido bawah melin..hihi..fb memg tak leh blah la..titibe je ko kembar dgn fatin..kukkuikui