Wild Child - Filem Remaja yang Comel | The Nazirah Mktr

Jan 20, 2011

Wild Child - Filem Remaja yang Comel

Salam. Lama tak tulis. Bukan ape, nanti kalau selalu sangat tulis, orang ingat aku tak buat kerja lak. Bek aku diam je, padahal online memanjang kan. HE HE. Okey, semalam, amik masa tengok filem Wild Child, dak bilik aku bagi. Best woo cite ni. Pasal Poppy More yang terlalu sosial dalam hidup dia, sampai ayah dia tak tahan, so ayah dia hantar masuk Abbey Mount Boarding School for Ladies. HE. Mula-mula dia masuk ,memang dia gedik la, pakai kasut tumit tinggi, baju dia semua nye fashion-fashion. Pastu, sebabkan dia macam desperate sangat nak keluar sekolah tu, so roomate die, 4 orang tolong dia. Macam-macam rancangan mereka supaya Poppy dapat dibuang sekolah. Tapi last-last, Poppy sedar yang kawan-kawan dia tu kawan sebenar & sekolah tu sebenarnya banyak ubah dia. 
Sweet, aku suka cite remaja ni. Dah la comel. Aku pon rase nak jadi cam Poppy More sebab ada kawan-kawan yang best & banyak tolong dia.


Laki ni anak pengetua sekolah tu, Freddie, Freddie ni salah satu rancangan Poppy sebagai alasan untuk dibuang sekolah, tpi last-last tersuke lak kat Freddie ni.


Sweet lah tshirt ni, cool je ayat dia kan. HE HE


Kawan-kawan Poppy yang sangat comel la bagi aku. Josie, Kate, Kiki & Drippy

Photo Courtesy : Tumblr with Wild Child Tag

11 Flowers:

filzahtismail said... Reply Comment

aku dah lame giler tgk cte nih. smpai da mmg buang2 dr external. haha
tp cte ni mmg besh! dya lawa. :)

fAiRy PrInCesS said... Reply Comment

cite ni mang bez. pnah kuar tv... ade sorang studnt kat c2 dok usung merata burung ke ape ntah konon2 pmpuan inggeris yang pandai mburu.. huhuhuhu

nabilah_2908 said... Reply Comment

tkpenh tgk lagi cerita ni...

tp mmg suka tgk cerita2 mcm ni..biasanya cerita2 mcm ni keluaran Disney kan..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
DD BACK TO SCHOOL

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@filzahtismail

tahun 2008 weh..hahah..memg la lawa kan..aku suke gile..

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@LinE PuTih LiNe HiTaM

ko nak tgk , tgk la..kalo ko tak suke pompuan gedik, tak pyh tgk..heee

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@nabilah_2908

haah, tpi ni bukan disney..tpi memg sweet la

niesz said... Reply Comment

mcm best je cite nie..plakon die pon cute2.. :)

riff said... Reply Comment

tomey main character dia..haha..