Ana Raffali Keyword Terbanyak Hari Ini | The Nazirah Mktr

Jan 10, 2011

Ana Raffali Keyword Terbanyak Hari Ini


Salam. Gara-gara post aku malam tadi pasal page kat Facebook hentam Ana Raffali, hari ni banyak orang masuk blog aku sebabkan Anugerah Juara Lagu ke-25 Ana Raffali Menang , see, keyword sume nak sebut Ana Raffali, tak puas hati, AJL tak best, tak puas hati Ana Raffali menang, Ana Raffali menang, macam-macam la kan. Ehh, best apa lagu Ana Raffali tu, cume aku geram jugak la napa Ana Raffali menang, sebab cara dia nyanyi tak paham, tapi REZEKI dia kan. Macam Ynn cakap, buat la cerita lain pasal AJL, aku pon nak cerita benda lain pasal AJL.
1. Sape A.P.I? hahaha. Serius aku buta seni. Aku tak kenal, kalau A.P.I menang lagi aku hangin, ok lagi Ana Raffali menang.
2. Aku rase Siti Nurhaliza patut menang Vokal Terbaik berbanding Hafiz Hamidun Noktah Cinta.
3. Aku suka Faizal Tahir nye lagu sebab aku jarang gila dengar. 
4.Aku tetibe tersuke lagu Sofea Jane, yeay! Black, i lap u!
5.Dress kedua Cheryl pakai pelik.
6.Baju Ziana Zain cantik, dress pengantin warna hitam sweet gilah!
7.Nyanyian Yuna biasa sahaja, tak macam tahun lepas. Tapi Yuna cantik!
8. Tahun ni tak menyengat sebab Aizat takde. HA HA. I lap U Aizat!


Ape-ape pon, Lisa Surirumah Surihani jugak yang comel & hot, tak lupa jugak Mia Sara Nasuha yang comels a lot! Tahniah la kepada Ana Raffali, I tengah layan lagu U sekarang nih, nak cuba suke, bak kate Milimilo, kalau nak suka lagu Ana Raffali, pegi pasang lagu ni kat playlist, lagu dia sorang, dengar la selalu. Gerenti suke.

Photo Courtesy : Budiey
signature


18 Flowers:

Rose said... Reply Comment

rezeki dia kan.. Lagipun, kalau semua-semua orang bising2, semua dah berlaku. Sejarah dah terlakar,kan.. Sapa sokong?

NOOR FATIN said... Reply Comment

ramai gile xpuas hati tapi nak wat mcm ne.. dah itu rezeki dia :)

Liyana Lunia. said... Reply Comment

HAHA bukann sejarah dah terkelakar ye cheryl samad :P

niesz said... Reply Comment

hehe..rezki die kot kan..

shah said... Reply Comment

tu diaaaa
ramai gila cari keyword tu
masyukkkk ler ;P

shah said... Reply Comment

tu diaaaa
ramai gila cari keyword tu
masyukkkk ler ;P

nabilah_2908 said... Reply Comment

hrumm...mmg key word hot semalam adalah Ana Rafali...



jom ke APA KATA HATI pulak,
KEBAYA BIRU

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Rose

sokong33!! hahah..betul ,ana tu dah dapat duit pon..

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Liyana Lunia.

ynn! hahah..serius terkelakar tgk dress die..kesian pon ada..

Nurul Syuhadah said... Reply Comment

Actually sy pun kurang setuju kemenangan ana rafalli tp kte bkn juri kan..da lepas pun xleh wat pe la..

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Nurul Syuhadah

ramai je tak setuju..hee