Misteri Kelahiran Bulan Disember | The Nazirah Mktr

Jan 29, 2011

Misteri Kelahiran Bulan Disember

Salam. Aku memang suka main aplikasi dalam Facebook kalau ada yang best-best la. Dalam sehari dua ni, kawan-kawan aku banyak buat Aplikasi Rahsia Bulan Lahir daripada Dr Fadzilah Kamsah. Aku pon tak terkecuali cuba jugak, tak mau kalah jugak kan. Aku lahir bulan Disember.


1. Setia dan pemurah. Pemurah tak sangat, sebab kadang-kala aku ni sangat kedekut. Setia, mungkin :).
2.Bersifat patriotik. Mungkin jugak sebab aku ni skema sikit. Mungkin patriotik ni maksudnya macam ikut peraturan la.
3.Sangat aktif dalam permainan & pergaulan tu kalau ada geng satu kepala.
4.Kurang sabar sangat la BETUL & tergesa-gesa pon sama. Aku cepat gelabah tak tentu hala.
5. Bercita-cita tinggi, memang, tapi tak berusaha pon. -_-"
6.Suke jadi org berpengaruh sebab suke kalau org kenal kite :)
7.Kadang-kadang aku tersangat jujur dalam kata-kata aku sampai buat org terasa -_-". Tak caya, tanye Fatin Cas. HA HA.
8.Tak pandai berpura-pura, aku tak leh belakon. Kalau konon nak kacau kawan, mesti aku tergelak dulu.
9. Cepat marah, serius betul!
10.Perangai mudah berubah-ubah. Aku tak tetap pendirian. Boleh je dalam masa berapa minit, aku dah fikir lain. Mood pon kejap-kejap elok, kejap-kejap aku jadi manusia kejam. -_-"
11.Suka berlawak, aku kalao mood okey, aku suke bagi org keliling aku gelak :)
12.Berfikiran logik, bila dah bertambah umur, sume orang pon akan punye akal yang makin baik kan.

12 Flowers:

Cik Ina minat Do do Cheng said... Reply Comment

kadang-kadang boleh percaya gak. Yeay yeay dah dapat tahu sifat peribadi Nazirah.

~amalina~ said... Reply Comment

yg ke12 tu aku masih ragu2..haha

Nzyrahun said... Reply Comment

nazyrah bulan 7 heheeheheh
tapi apa yg dia ckp ada yg betul lol

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@~amalina~

aku berfikiran logik melin pasal bab2 main2..hee

ajien® said... Reply Comment

jangan lupe amek award k..
nice blog...
http://ajienjinny.blogspot.com/2011/01/award-to-follower.html

niesz said... Reply Comment

same mcm bf niesz..bln 12..ehe.. :)