Mood Tak Menentu | The Nazirah Mktr

Jan 24, 2011

Mood Tak Menentu


Jadi orang perempuan ni mood tak menentu. Kadang-kadang monyok, pastu tibe-tibe happy semacam. Kadang-kadang excited nak balik rumah, tibe-tibe tak mau balik sebab rasa malas. Macam aku, aku tak balik raya cina ni. First time woo aku tak balik cuti sepanjang hidup di bumi UMT. Tak tau kenapa. Selalu kau la orang paling excited nak beli tiket. -_-". Rindu tapi mahu. Sapa ada jual tiket balik Ipoh, bagitau aku. HA HA. Sekali dalam malas-malas nak balik rumah, aku sendiri gi MBKT beli tiket.

Photo Courtesy : Tumblr

16 Flowers:

fAiRy PrInCesS said... Reply Comment

nak ikut gak balik ipoh!! hahaha.. bese la. mood x menentu. kadang2 ase macam orang gile lak.. huhuhu

nabilah_2908 said... Reply Comment

comelnya gambar cookie monster tu..hehe.. ;)

so...apa keputusannya..? jadi balik cuti or tak..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NATURE CALLS

Cikgu Tie said... Reply Comment

Kalau dah hati kata nak balik,kena ler balik.Buat tunggu kalau org dah semua pakat-pakat balik.hehehhe...

Nik Syafiq said... Reply Comment

nk balik walaupun sekejap sebb ni cuti last kite sebgai pelajar UMT

Cik Ina minat Do do Cheng said... Reply Comment

laparlah, nampak sangat cookies tu sedap.kenapa ngan ko ada masalah ke?

shAzwAni sAmAn said... Reply Comment

haha..kesian naz..
kalo xde tiket, meh duk dlm beg aku..
aku bwk ko sbgai lugage..aci x??
haha..

Ninie said... Reply Comment

arggh comel gila cookie monster.hehe same la kita.bila dah lama2 kat kampus,tbe2 rs malas nak balik.huehhueh
btw nk tny,awk guna classic template ke, template designer? ninie nak buang background putih kat header blog tu :(

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@fAiRy PrInCesS

heh..betul2..penat jadi perempaun kdg2..mood kejap2 berubah..jom balik ipoh..hee

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Nik Syafiq

ko dekat takpe..aku jauh..jimat duit sikit la tak balik

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Cik Ina minat Do do Cheng

memg sedap pon..memg ada masalah kak..org pompuan, bese la kak oii..hee

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@shAzwAni sAmAn

kalo aku kecik, leh la sumbat dlm beg ko shaz..heheh..tak mau la balik..kirim salam org ipoh..hee

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Ninie

templete designer..cari kod yg untuk header, ubah sebgai bckground color..

niesz said... Reply Comment

adik niesz pon umt gak, ntah2 kenal..ehe..

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@niesz :

kenal..lionteen kan.heheh