Yin Hoo SDN BHD - Alamat & Nombor Telefon | The Nazirah Mktr

May 20, 2011

Yin Hoo SDN BHD - Alamat & Nombor Telefon

UPDATED!!!!


Assalamualaikum. Dulu aku pernah buat 1 entri pasal aku jual katalog Yin Hoo. Semenjak tu ramai orang masuk blog aku cari alamat Yin Hoo la, macam mana nak dapatkan katalog Yin Hoo la, email Yon Hoo la padahal Yin Hoo memang dah tak hantar lagi katalog ke rumah aku, sebab dah tak aktif. Sampai rasa tension la. Ceh, tension konon. Hari ni rasa gembira sebab kawan satu praktikal ni, Tim, ada jual katalog Yin Hoo. So, pas ni sapa-sapa yang search alamat Yin Hoo, email Yin Hoo dan macam mana nak dapatkan katalog Yin Hoo, boleh la take note info ini :) Opps, email & website takde.
Yin Hoo SDN BHD,
P.O. BOX 11404, 50744, Kuala Lumpur
Telefon : 03-89458795 (8.40am-5.40am)
Address: 7, Jalan BS7/1A, Taman Perindustrian Bkt Serdang, 43300 Seri Kembangan, Selangor
Fax: 03-89458803. 89453202



Kalau nak katalog ni di hantar ke rumah korang-korang, telefon la dia.Aku rasa dorang suke je kalau ramai yang nak jual katalog ni. Bayaran pos ke Sabah, kalau belian bernilai RM200 ke bawah kena tambah RM9 dan kalau belian bernilai RM200 ke atas pos FREE. Kalau Semenanjung tambah RM7 & Brunei/Singapura bayaran pos RM20. Fuuh, terjawab jugak semua.

UPDATE : INFO TERBARU
Haha,YinHoo dah buat online shop sekarang.So,tak payah korang susah-susah lagi.Sapa yang tanya aku pasal nak bank in duit semua,sekarang dah senang kan.Zaman IT,tak payah dah jual-jual kat orang lain macam dulu-dulu.ini dapat membantu korang yang nak beli barang kat YinHoo okay :)

Yinhoo.Org 
REQUEST CATALOG?JUST PUT YOUR INFORMATION(name & address) ON FB WALL YINHOO.CLICK THIS. 

Rasa macam dah jadi ajen YinHoo pulak aku nih.Hehehe..Ramai weh orang tnya kat kita,gimana mahu dapat ini katalog.Tapi sebabkan kesian,tolong jugak lah.

11 Flowers:

aten eza said... Reply Comment

ak x penah pon tgk katalog ni sbb skolah ak dlu xde dak cina...hhuhu..kalu ade mmg ak kot pelanggan tetap..hahaha

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@aten eza

heheh..waktu sekolah aku dulu ramai dak cina..tu terpengaruh tu jual jgk..murah2 jgk brg2 die..standard budak sekolah la

JHaZKiTaRo said... Reply Comment

salam.. jemput2 la ke my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau berminat nak baca my travel experiences ke 46 buah negara.. :)

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@JHaZKiTaRo

Salam..okey,nnti saya pegi blog awak :)

nabilah_2908 said... Reply Comment

teringt ms sekolah dulu....budak2 cina buas bsns mcm ni la...

tp tk pasti apa nama syarikat tu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
NORA ELENA

nurul yuii said... Reply Comment

hey..macm mna klo sy nk beli barang dalam katalog nie...

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@nurul yuii

kan ada nombor telefon itu..sila call okay.cina pejabat tu okey je.mesti die suke nak hntar katalog kat rumah awak.so,awak boleh beli dan jual kat kengkawan :)

Anonymous said... Reply Comment

em.. dlm borang yinhoo 2 ada bayaran pos dan pos laju service kn ? pos laju service 2 mau d'isi jgak ?

Anonymous said... Reply Comment

kalau bank in perlu bayar bayaran pos atau pos laju service ?

CeeyQa zaZa said... Reply Comment

sy call drg x dapat punn, . dari hri tuu lagi, . nape tuu eyh ??

Elly Haji Salleh said... Reply Comment

Sekarang yin hoo dah tak best mcm dulu untuk kita org islam...dulu byk sgt barang yg best best....itu pendapat saya lah