Maharaja Lawak Minggu 7 - Gelak Diam-Diam | The Nazirah Mktr

May 14, 2011

Maharaja Lawak Minggu 7 - Gelak Diam-Diam

Assalamualaikum. Hai semua. Semalam tengok Maharaja Lawak. Serius lawak gila tengok Jambu, Sepah & Jozan. Gelak satu rumah. Minggu silent comedy ni mula-mula macam kesian jugak kat dorang sebab dorang lebih banyak berdialog kan. Sekali kena buat lawak dari body language je. Kalau Jambu memg dorang dah biasa buat. Tapi untuk peserta lain, memg hebat la dorang boleh buat aku gelak. Kalao Amir lak, aku kesian sebab dia sorang & takda banyak idea kan. Bagus la dia keluar, tak tension stress dah nak pk ape nak buat minggu depan kan.

Jambu

Sepah

Jozan

Kan minggu ni cara penyingkiran dah berubah di mana peserta yang akan undi peserta lain keluar kan. Geram betul aku, sebabnya aku risau kalau-kalau peserta lain akan keluarkan peserta yang bagi saingan kat dorg. Contoh Sepah undi Nabil keluar, or Jozan undi Jambu keluar or Jambu undi Jozan keluar. Ala, macam realiti show kat luar negara tu, dorg boleh buang kawan dorg sendiri asalkan dorg takde saingan, tapi ye la, org Malaysia ni penuh sikap belas kasihan kan. Dah tu ada ML MASUK pulak, dah macam Akademi Fantasia pulak kan. Tapi semoga Jambu, Jozan & Sepah tak keluar.

6 Flowers:

nabilah_2908 said... Reply Comment

suka sepah dgn jozan...dok gelak sorang2...hehehe... ;)

Cik Peanut said... Reply Comment

start gelak ngan balas. sepah awal sangat, x leh nk fokus. amir ofkuslah x fokus langsung. n then lepas tu, gelak x henti2 dengan jambu, jozan semua. nabil dengan man kureng.

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@nabilah_2908
kan kan/.saye tgk ulang2..kat tv pon tgk jugak selalu

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Cik Peanut

haah..sepah best jugak..pastu nabil cam okey2 je..man pon okey la bnding ngn amir kan..hehe