(Siri Memori) Meniage Yin Hoo | The Nazirah Mktr

May 27, 2009

(Siri Memori) Meniage Yin Hoo

YIN HOO SDN.BHD
ID:31400858

Pernah tak korg tgk katalog macam ni waktu sekolah dlu?Selalunye budak2 Cine yg jual brg2 dlm katalog ni..Tapi,kalo nak tau,kite pon penah jual brg2 dlm katalog ni..Ni sume sebab kwan kite,budak Cine lar,Low Pei Chze,die mensuruh kite ganti die menjual bende alah ni..Kite memg teruje jugk,sebab sebelum tuh penah jual kad nama,dan memg laku jugk ler..Tau2 jer la,budak2 sekolah,perempuan,brg2 comel memg suke kan,tambah murah2 jer..Padahal boleh je beli kat kedai,tpi nak jugk beli dlm katalog yg brgnye akan dapt dlm tempoh bape minggu..Kite ligat meniage bende ni pon sebab kakak kite yg tolong membeli 'Money Order' nye..Mak sedare kite pon cakap lebih kurg gini..'Die kalo boleh jual bende2 ni,nanti da keje takde lar die segan nak jual katalog Avon pulak'...hihi..macam lawak pulak..Penah jugk pakcik pejabat pos tnye akak,'adik kamu sekolah Cine ker?'..hihi..Kite jual ni dalm 2 thun jugk ler..Bile da masuk asrama,terkubur jugk ler perniagaan..Tpi katalog dtg jugk ke rumah tiap bulan..Untung?dapt lar brg2 free..Hihihi..Just suke2..

Dulu ade borang dlm Bahasa Melayu & Bahasa Cine,la ni borang Bahasa Cine jer ade..
Barang2 die memg comel2--ade keychain,baju2,beg2,getah rambut,hair klip,cincin,gelang,rantai,blablabla---

14 Flowers:

:. aYu .: said... Reply Comment

yang bawah buku2 tu mcm toto ayu la..wane merah..hehehe... em..awak..edit pic slalu kat ne? adobe 4tshop ke?

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

cadar katil kite..same lar tuh..hihi..kite edit pkai PhotoScape..ayu down load ler..best software ni..macam2 boleh buat lar...

NUNaini ۞ said... Reply Comment

aHaHaHa...
btol btol btol...
glemer seyh mende nih kat skolah dulu...
barang dia mmg cute miut abes!

layan sumpie upper six umor 19...
tp skrg tadek dah...
umor pn dh 26...aHaHaHa...

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

kan kan kan..kalo mcam tu memg da lame lar ade..hihi..memg comel2 brg die..hai,tringt waktu sekolah..

aRe_uDear said... Reply Comment

huhuuu.. durian runtuh wehhhh.. hahaaa

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

aRe_uDear:aah,durian dah runtuh..kahkahkah

ini_email_sye@yahoo.com said... Reply Comment

macam mana nak dapat buku ni ?

Anonymous said... Reply Comment

please email me how to get this book =)

email : ini_email_sye@yahoo.com

* Cadbury_sugar * said... Reply Comment

mcmne kte nk langgan mag nih ek?
sbb ari 2 de gak mag 2 smp umh tp dh lme... ble tgk2 blik, mcm best gak ;)

SeraLoveRainbow said... Reply Comment

huhu .. sayapun ada mjlah ni , dia akan kenakn brpa ringgit klu kat sabah ?

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

anom : helo..nanti saya cube cari balik catalog lame...sebab saya jarang balik rumha...
kalau ade catalog sampai ke rumah, saya akan mintak alamat awk..

cadbury : eemm, saya takde lagi majalah tu...kalo ade sampai ke rumah, saya akan mintak alamat awk ;)

sera : tak ingt la.. :0

Anonymous said... Reply Comment

boleh tak email kat saya website diorang? Kalau tak silap saya, ada tercetak kat muka depan dia..rumah saya boleh kata dekat jugak lah ngan yinhoo ni...tapi sebab lama tak bli, diorang dah hantar kat saya dah... :( email saya : sandii_mie@yahoo.com

Anonymous said... Reply Comment

cmner nk lggn majalah nie??
tlg la ajr ye..

Wahida said... Reply Comment

Camne nak langgan mag ni ek?email kt sy citrus_emerald@yahoo.co.uk t ek :)