(Intern) SSO Scan Support IT | The Nazirah Mktr

May 9, 2011

(Intern) SSO Scan Support IT


Assalamualaikum. Hai semua. Harini first day intern. Saya dan Shaz hanya duduk saja, tapi InsyaAllah esok akan di beri tugas. Semoga semoga. Dapat belajar bende baru. Belajar software, tapi kerja hardware. Memang berpeluh la bila pikir kan. Tapi why not takes it as challenge rite. Nama pon belajar IT, tak kan tau software je. Belajar belajar sampai ke negeri Cina. Tapi sebolehnya nanti akan datang hope dapat jugak belajar kerja dalam bidang software. Ya ya, web based, system, database. Kena la buat jugak kan. Opss, hari first day dah lawak, Shaz tersalah tempat praktikal. Aku pon sekali gelabah sebab dah pukul 9 pagi. Tapi muke Shaz pon takde lagi. Dapat kawan baru, dak Cina , Tim, budak UTHM , tapi minggu depan dia sudah habis praktikal. So, tinggal kami berdua. Semoga Allah S.W.T permudahkan segala urusan kami dan beri peluang kepada kami untuk belajar dan dapat pengalaman sebanyak yang boleh. Amin.

Photo Courtesy : icanread