Satu Peringkat Hidup dah Berlalu | The Nazirah Mktr

May 3, 2011

Satu Peringkat Hidup dah Berlalu

Elok merendah diri, sebab boleh jauhkan diri dari bongkak.Tapi kalau TERLALU merendah diri, kadang-kadang buat org sekeliling rasa menyampah.
ATAU
Elok merendah diri, sebab boleh jauhkan diri dari bongkak.Sebab kalau TERLALU bongkak & sombong, kadang-kadang buat org sekeliling rasa menyampah.

Yang mana satu betul? Atau dua-dua statement betul atau dua-dua statement salah. Emm, esok last final exam. Bermakna last day jumpa kawan-kawan sebab esok kawan-kawan start balik. Walaupon aku balik 5hb, still jugak tak dapat jumpa kawan-kawan lain sebab masing-masing sibuk angkut barang dan bersama family yang datang amik.Lepas ni, tak tau datang lagi tak UMT. Datang ke tak bergantung pada usia diri. Kalau panjang umur datang lagi. Macam-macam berlaku dalam hidup sepanjang belajar di bumi UMT. Jadi kanak-kanak, jadi matang, jadi dewasa mengikut semester. Dan Isnin minggu depan start praktikal. Bye UMT.
If you miss me, i'll always be in your heart.
If you hate me, i'll always be in your mind.
Sorry for everything and love for everything.
Photo Courtesy : Tumblr

2 Flowers:

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

goodluck for your praktikal, nazirah~!

nabilah_2908 said... Reply Comment

sedih lak kan nak berpisah....lepas ni masing2 buat haluan sendiri...sure payah nak jumpa.. ;)

pape pun...kehidupan mesti diteruskan...bertemu dan berpisah..itu lumlah kehidupan.. :)