Add On Chrome untuk Tumblr | The Nazirah Mktr

May 31, 2011

Add On Chrome untuk Tumblr

Assalamualaikum. Hai semua. Sihat? Lama tak menulis. Sebab sibuk kerja satu, lagi satu sebab selalu main Tumblr je. Heheh. Kalau nak baca ayat baikkk punya atau nak tengok gambar-gambar cantik, boleh la melawat Tumblr aku kat nazirahmoktar.tumblr.com. Okey, harini nak share satu add on Google Chrome untuk Tumblr. Mozilla Firefox aku tak pasti. Takpa la, kalau ada, nanti aku update la kat sini. Add on ni kita install supaya bila main Tumblr lagi banyak function boleh buat di dashboard. Kalau guna kat Mozilla misalannya :


Hanya ada fungsi notes , reblog & like sahaja. So, kalau nak lagi banyak fungsi, boleh la guna add on ni kat Google Chrome. Kenapa la nak susah2, sekarang aku pkai Mozilla, tibe-tibe nak pakai Google Chrome. Ala, itu hak masing-masing la. Aku nak share je. =.=
Kalau guna add on Missing E ni, boleh install di SINI.



Boomark tu, boleh boomark post yang kita suke. Magnify tu berfungsi untuk besarkan gambar. Dan ada banyak lagi fungsi lain korang boleh explore. Opss, terexcited main Tumblr sampai sanggup download Google Chrome kan.

4 Flowers:

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

whoahhh makin syok org bertumblr skg nih.suke gak usha gmbr dkt tumblr.memang lawa sungguh.

SyahmiFikri said... Reply Comment

wah!! tak boley2..

kna loyall ngan blogspot laaa.. hehhee

nabilah_2908 said... Reply Comment

tul la...gamabr2 kt Tumblr cantik2.. :)

ada juga akaun tumblr...tp tk reti la...hehehe... main blog jer la.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BUTTERSCOTCH ANYONE??