(Gambar) Royal Wedding | The Nazirah Mktr

May 6, 2011

(Gambar) Royal Wedding

















Giler lambat gile lah aku nak cerita pasal royal wedding sampai dah seminggu dah berlalu sampai Prince William &  Duchess of Cambridge Catherine pon dah berhoney moon. Takpe la..blog sendiri kan.Hehe.Minggu lepas tengok siaran langsung Royal Wedding HD kat Astro 700, cantik sikit warna dia kan. Aku suke wedding dress dia, memg sekarang kain lace sgt ramai orang pakai. Selama seminggu Astro Channel 707 siarkan cerita pasal royal family. Ada jugak siarkan waktu kahwin Puteri Diana ngn Puteri Charles. Tapi serius wedding dress Puteri Diana dulu bagi aku memg gile-gile grand la. Dia punye veil pon dah 28 kaki panjang nye. Tapi yang wedding dress Catherine lebih simple but nice. Tapi memg macam cerita Cinderella la tengok. Kakak & Makcik aku pulak cakap Catherine tak boleh lawan kecantikan Puteri Diana dulu. Tapi ye la, Puteri Diana dulu kawin time umur dia pon dalam 21 tahun gitu. Okey bye.

Photo Courtesy : Tumblr Royal Wedding

2 Flowers:

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

sweet gila kan Kate.memang princess lah.dahlah lawa.memang geng2 princess ni lawa2 kot.

nabilah_2908 said... Reply Comment

masa Prince Charles kawin hansome...rambut pun banyak...

bila time anak dia...alahai...belum tua mana...dah botak...hehehehe... ;)