Dapat Bonus Dari Celcom | The Nazirah Mktr

Feb 12, 2011

Dapat Bonus Dari Celcom

Anda telah reload 10kali! RM10 kredit bonus telah dikreditkan ke akaun anda & anda juga berpeluang menangi RM3000!
Yeay, aku dapat RM10 percuma dari Celcom. First time dapat kredit percuma kan. Maxis pon selalu bagi RM3 je. Tapi still happy walaupon hakikatnya aku kaki topup sebab dan topup RM100 dalam masa bape minggu entah. -,-. Nak kawin cepat la, tak payah nak mesej call 24 jam. Dulu Celcom penah telan duit aku RM8, pastu aku call hotline Celcom, tanya kenapa kredit aku habis, operator cakap aku bukak internet guna handphone. Padahal, aku tak turun bilik tv pon nak bukak wifi sehari suntuk. Dan aku hanya mesej je kat handphone aku. Jadi kali ni terubat sikit hati aku dapat balik duit aku.Kalau nak dapat bonus, rajin-rajin la topup Celcom dan dapat token dan dapat kredit free. Wee :)

Awww, takut la mak nyah!!~~Jangan la u tunjuk penumbuk kat i, nanti i tergoda nyah..Aww.. HA HA. Aku letak gambar ni sebab rasa diri comel. HA HA. Boleh lak kan.

16 Flowers:

Amni said... Reply Comment

masa birthday dapat call n sms free ngan xpax list kan? hehehe... memang pemurah celcom ni... saya pon guna celcom gak.. =)

SyahmiFikri said... Reply Comment

haha..

agak la kan.. celcom kan baik hati..

bnyak sgt die bagi bonus utk pgguna die.. heee

Imran nyambek said... Reply Comment

aarrggh....gua pakai service provider lain.aarrggh

~amalina~ said... Reply Comment

dlu kutuk2 cel..skrg puji??heheh..oow wst aktiviti mngumpul token eeh kt blk??haha

p/s:gataii nooh nak kwen..;)

shAzwAni sAmAn said... Reply Comment

grr..aku paling malang kowt stkt nh..
mane2 line pon xpenah kasi kredit free..hahahaha..

nabilah_2908 said... Reply Comment

wah..bestnya..pernh dapat juga...kad touch n go..sbb rajin topup..hehe.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
BILA MOOD KE LAUT

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Amni

celcom memg murah, tpi ada byk jugak kurng nye..huhu..

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@SyahmiFikri

memg tapi celcom bukan pilihan pertama la,sebab kdg2 ada caj yg mahal -,-

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@'AQILAH

qila mesti selalu dapat bonus kan.heheh

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@~amalina~

hahah..kalo die curi kredit aku, aku keji, kalo die bgi bonus aku puji..heheh

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@shAzwAni sAmAn

jadilah pengguna yg setia shaz..conform ko dapat gak bonus

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@nabilah_2908

heheh..memg best sebab dapat sekali rm10..

Anonymous said... Reply Comment

ingatkn dapat laa bljar skill hack credit celcom.apa2 bru separuh baca.dah dapat penumbuk!!!
makkkk Oiii bkan maen angkat penumbuk..nak baca pOst laen pn rasa nak t'koncing....:(

Anonymous said... Reply Comment

mak oiii smpai t'koncing di bt nyOo...