I ♥ U when u're 25 | The Nazirah Mktr

Feb 4, 2011

I ♥ U when u're 25

Salam. Saya di tag oleh Hajar & LinePutihLineHitam
"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated" *wink*
 
1. Aku suka warna pink & biru.
2. Suka pemakaian cardigan.
3. Suka beli baju baru, seluar baru, beg baru, kasut baru. Baru semangat :)
4. Suka dapat hadiah. So, cepat bagi aku hadiah cepat.
5. Anak bongsu dari 5 beradik.

6. Ada 2 biji handphone. Setakat ni dah pakai 5 biji handphone.
7. Suke baju kurung cotton. Best.
8. Tinggi 155cm.
9. Tak pernah dapat no satu dalam kelas. No 2 & 3 pon tak penah.
10. Tak penah jadi pelajar popular dari tadika sampai UMT.

11. Suke bergaya.
12. Buat kerja last minit. Pastu kelam kabut.
13. Suka gelabah & kelam kabut tak tentu hala.
14. Suka internet.
15. Tak suke togeh , ikan bilis dan sayur daun.

16. Suka laki lebih tua untuk di jadikan pasangan hidup.
17. Sudah gemok sejak darjah 3.
18. Badan tak pernah kurus, tapi makin "comel".
19. Suka jalan-jalan dan makan-makan dengan family.
20. Suka makan sate, KFC, McD, Pizza dan makanan yang halal & sedap. 

21. Suke kucing tapi kucing yang di bela sahaja. Kucing lain tak main sangat.
22. Nak anak kembar. Leh tak. HA HA.
23. SUZURAN すずらん. Itu adalah nama bagi setiap email & laman sosial aku, url blog dan fb dan macam-macam lagi. Suzuran aku translate jadi Lily of the Valley & nama ini di ambil dari drama Jepun bertajuk Suzuran すずらん yang aku tengok waktu tingkatan 2. Cerita dia ala-ala Oshin.
24. Tak jumpa lagi sebarang kemahiran dalam diri :(
25. Berharap satu hari nanti aku dapat kerja yang aku minat dan suka walaupun jauh dari bidang yang sedang belajar. 

Photo Courtesy : Tumblr
SUKA 25 SEBAB UMUR 25 AKU NAK KAWIN. haha 



18 Flowers:

shAzwAni sAmAn said... Reply Comment

naz, aku pon cadang2 nk kwen umur 25.. :)

sir said... Reply Comment

sayur ape je yg ko mkn naz?haha
dh xlame la klau nk kawen umur 25 nnti..hihi

Nik Syafiq said... Reply Comment

nas,xpena dapt no 1,2 atau 3???hehehe. 25 nk kawen..ehem...kim salam kt si dia tu,hahaha

fAiRy PrInCesS said... Reply Comment

hahahaha.. sbnarnye statemnt yang last skali tu yang nak kabo kan. kawin nanti jangan lupe kat aku.. huhuuhu

filzahtismail said... Reply Comment

hahah, aku suke giler post nih. lawak2.

teringat mimpi aku sendrik yg wat pengumuman nk p ipoh bile ko nk kawen tuuu.. 22-23-24-25..hehe

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@sir

lagi 3 tahun..hahaahah..ni anggaran je la..

aku makan sayur sedap je,cam kacang buncis, salad, kobis,

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Nik Syafiq

haah, aku pndai, tpi ada budak lagi pndai dari aku..tu sebab nye..hahah..InsyaAllah..hehe..mengelak dosa

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@fAiRy PrInCesS

InsyaAllah, aku tak lupe ko..nanti aku jemput

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@filzahtismail

lawak fating cas..sokong la tu aku kawin cepat kan..hehehe

Cik Ina minat Do do Cheng said... Reply Comment

amboi nazirah banyaknya Handphone ko dah pakai.selebihnya rosak atau buat koleksi sepanjang tahun.khe khe

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ said... Reply Comment

aiyoo 5 handpone ? kayoo2 . hehehe

nabilah_2908 said... Reply Comment

Nazirah mahir dalam bab2 coding..html...edit2 gambar..tul tak..? ;)

comel la header baru tu..hehe.. mcm dlm buku biodata :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BIRTHDAY DD

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Cik Ina minat Do do Cheng

heheh..handphone mule2,makcik pkai..pastu abah beli baru, abg bagi, pakwe bagi..heheh

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ

tak kaye mane pon..heheh..hp org punye, kite pinjam je

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@nabilah_2908

takde la mhir, cume dapat la baca dan faham kod tu..hehe..