Tiba-tiba teringat.. | The Nazirah Mktr

Jul 15, 2011

Tiba-tiba teringat..

Dari kiri;
Depan sekali : Amal,Rahim
Baris kedua (baju oren) : Ain, Shara
Baris ketiga : Pqah, Hajar, Irnie, Fai
Baris keempat : Faaizah, Nisak, Aku, Melin
Baris kelima (duduk) : Anas, Jai
Baris keenam : Faiz, Rizal Tok, Khai,Nizam
Belakang : Rahmat, Gjoy
Assalamualaikum, hari ni tiba-tiba je teringat kawan-kawan waktu sekolah dulu, kat MRSM Balik Pulau. Happy betul zaman sekolah dulu, walaupun tension sikit dengan SPM, tapi ada jugak time yang gembira. Kelas 5D bagi aku antara kelas yang serius gila dan lain dari yang lain. Ada kelas yang ramai budak hensem, ada kelas yang islamik, ada kelas yang ahli-ahlinya tak ngam, ada kelas yang macam tak heran antara satu sama lain & macam-macam. Tapi di sebabkan kelas 5D ni semua budak Melayu, so memg macam-macam perangai.

Teringat waktu kami buat tayangan filem. Kami nak tayang filem Dorm ,filem hantu Siam tu. Sekali bila hari tayang, kawan aku beli cd cetak rompak. Cover cerita lain, isi cerita lain. Memg malu jugak la. Last-last kami beli cd yang betul & tayang balik. =,=

Kami budak-budak perempuan pernah main true or dare. Memang sapa yang dapat dare tu memg kena habis-habisan malu habis la. Aku kena pergi kelas 5E, kena cakap dgn Faiz kebab, bengong betul rasanya. =,=

Bila teringat, rindu pun datang

8 Flowers:

aliesha kirana said... Reply Comment

wah! budak mrsmbp jugak eh! AK batch 02/03. awak junior la eh..heheeh. mmg best dok sana.. tenang dan damai je..heeheh.. ah rindunyaaa!

syuE said... Reply Comment

ni kes aku upload gambar malina ngan fana ke? hahaha..



zaman skola kn beshhhh :))

fybest said... Reply Comment

hahahaha...teringat jugak~~rindu jugak~~=)

~amalina~ said... Reply Comment

naz..ko rndu spe neh..kitorg ke si faiz tu..tetttttt..hehe..gurau jelah..:P

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@aliesha kirana

saya batch 2005/2006 :)
memg tenang damai, seronok la sekolah kat sana :)

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@syuE

zaman sekolah memg best :) dengan kawan2 , naif2,nakal2, tension SPM ,exam.tpi seoronok!