Jamuan Makan-makan | The Nazirah Mktr

Jul 28, 2011

Jamuan Makan-makan

Assalamualaikum. Esok rancang nak buat jamuan makan-makan sikit. Hope berjalan lancar seperti di rancang. Bajet makan 7-8 orang sahaja. Konon ada student baru masuk nak praktikal, tapi bos cakap dorang masuk minggu depan. Tapi takpa la kan, biar berlebih dari terkurang. Shazwani, sila berusaha memasak okey. Aku macam biasa, bawak makanan yang ready made by orang lain. Hihi, dah lama tak buat jamuan makan-makan. Last waktu sekolah. Waktu matrik aku dah hilang ingatan. Waktu UMT, kebanyakan acara, bagi duit, lepas tu ada orang yang akan arrange semua, datang bawak perut je.

Ais kacang Min belanja kami. ^__^ Special kan, siap ada gulagula lembik tu.