(Siri Kenangan) Sesame Street | The Nazirah Mktr

Oct 31, 2010

(Siri Kenangan) Sesame Street

Salam,
Saya kanak-kanak, saya suka kartun. Hahah. Teringat waktu kecik-kecik dulu, setiap pagi Sabtu, mesti dok depan tv mengadap kartun. Salah satu nya ialah Sesame Street. Paling suka waktu mereka ajar ABC. mesti ikut, tpi pelik bile org putih sebut Z (zack) adalah Z (zee). Suka tengok mereka bersembang walaopon tak paham English, suka tgk mereka menyanyi, walaopon tak paham English. Hahah. Suka nye!!!

Ada Big Bird yang suka tolong kawan-kawan, ada Elmo yang merah, ada monster yang duduk dalam tong sampah, ada yang Drakula, ada yang kepala jagung, Ernie yang naif, ada cookies monster. Suke99!

Hello, I am Elmo the Red Monster!

Hello Malaysian, I am Cookies Monster, I like to eat cookies!

Hello, I am Oskar. I love to live in dustbin.Bye!
Sesame Street

2 Flowers:

nabilah_2908 said... Reply Comment

sy pun membesar dgn Sesame street...more...my mom pun dari dia kecil dia suka tgk rancangan ni...thn turn pada anak2..

lama kan rancangan ni bertahan... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
HOME MADE OREO ICE CREAM

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@nabilah_2908 ye, memg lame..best la cite nih...sgt la comel ;))