Gaya Vintage Mak & Abah | The Nazirah Mktr

Oct 6, 2010

Gaya Vintage Mak & Abah

Salam,
Hai, saya dari kecik suke sangat tengok gmbar abah & arwah mak masa muda2.Kalau korang tgk kat gmbar tu, tahun 1968 kan.Baru kawin time tu.And pada 1 Jun 1969, abang sulung saya iaitu Yob lahir..Hihi, mak abah saya 2 pupu..Tok belah abah dan opah belah mak ialah sepupu. Orang dulu-dulu kalau kampung seberang Sungai Perak pon dikira jauh tau, kalo nak jumpa pon susah, so, dgn kawin kan anak-anak la,hubungan kekeluargaan itu boleh dijalin. Cewaah, ayat nak skema je.:pandacloud_17:.Apa-apa pon, saya suka tgk mak mase muda2, cun, vintage, rambut Saloma, baju songket,ramping,jari masih berinai,handbag lawo,mesti ramai pemuda Kampung Layang-Layang Kanan Kiri terpikat. Tapi dapat kat abah saya.Nasib la..Hihi.Abah lak, seluar Yankees, tie panjang bawah perut,kurus je, smart,ai, org dulu-dulu memang lawa la..


:pandacloud_27:
Ni zaman Hail Amir & Uji Rashid! Hahah, tgk seluar abah dah kembang, baju mak tetap cantik cun,diva dan macam-macam la!


Ni pulak, gambar time raya tahun 2000.Sayang mak & abah!
Tapi nape la anak mak tak tinggi macam mak.Ehem2, ikut abah la,rendah!Hihi, abang2 saya je tinggi2.Saya 5 beradik. 1969,1972,1973,1977,1989!

Graphics

4 Flowers:

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

whoahhh!nazirah adek bongsu!heeee~

Momo said... Reply Comment

yes zati..ank bongsu..hihi

nabilah_2908 said... Reply Comment

dlm adik beradik...nazirah sorang je perempuan ye..? anak bongsu lak tu..sure manja kan..? hehehe..

al-fatihah buat arwah mak nazirah...

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAMSENG JALANAN

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

nabilah, kite ade kakak atas kite :)
manje sikit je..kene gak marah kalo buat salah..kalo mintak brg, bukan selalu dapat :)