Template Designer | The Nazirah Mktr

Oct 4, 2010

Template Designer

Salam.
Hari ni teringin sangat nak cuba template designer yang dibina oleh Blogger.Memang best sebab boleh buat background transparent dan macam-macam boleh diubah pada template. Tapi satu saja, saya tak reti nak guna HTML code nya!Adoi, nak tukar comment box tak boleh, nak buat blockquote berwarna tak boleh,macam-mcacm tutorial dah rujuk, still tak boleh. Tahu tak mana-mana blog yang buat tutorial untuk template designer? Please!:pandacloud_03:
Graphics

8 Flowers:

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

hihhi..time kasih..tpi rase ada je yg kurang :)

syafiq.net said... Reply Comment

so apa yang kurang dari template ni? just ubah dari template ni je. tak perlu la nak buat template baru gitu :D

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

syafiq wei, ada2 yg kurg..kalo code nak buat blockquote macam template dulu boleh, tpi template ni lain, tak b'hasil.

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

whoahhh.nnti nazirah bleh bt tutorial utk bt template.heeee.nk blaja jgk:)

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

nak buat tutorial..hihihi..kena ade masa yg panjang nak menelaah code die..hihi :)

lionteen said... Reply Comment

makin lawa la blog ni..
jeles lionteen..huhu

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

lionteen pon boleh buat la..:)..