Rasa Tenang Lepas Cakap Dengan Yob ! | The Nazirah Mktr

Oct 25, 2010

Rasa Tenang Lepas Cakap Dengan Yob !

Salam.
Minggu ni banyak perkara perlu difikirkan. Assignment yang menunggu untuk dihantar, test yang menunggu untuk dibuat dan buku yang menunggu untuk dibaca. Lagi 2 minggu kami budak SE akan menghadapi final exam, harap semua berjalan lancar. Dan InsyaAllah, sebelum final, akan ada satu surprise! Yeay! Dan masa depan saya akan ditentukan. Tapi sebelum tau apa surprise nya pon, kadang2 manusia ni boleh agak apa akan terjadi kan. Betul tak? So, sebelum ni, saya dah banyak buat keputusan yang salah, terlalu banyak, sebab asyik mengharapkan family buat keputusan untuk saya. Jadi, kalau terjadi apa-apa sebelum final nanti, saya harap surprise yang saya dapat akan tunjukkan apa masa depan saya. Yang penting, segala yg Allah rancang & buat untuk manusia ni, bergantung kepada usaha dan tawakal kita. Dan , kalaupon kita gagal, tak bermakna kita tak usaha kan. ;) Ohw, tadi Yob call saya, saya nangis puas2, cerita semua. Nasib baik Yob pon belajar U, so dia tahu flow hidup di U ni.Time Kasih Yob. Bak kata Yob, jgn tension2, byk lagi keje, test kite nak buat. Jangan fikir sgt. Hihihi, macam2 la..
:girl_9::girl_9:
Ohw, saya emosi hormon tak stabil. Kalau saya tersalah cakap dengan kawan2, minta maaf ye, bukan bermaksud nak marah2 or tension2 dgn you all..Hahah ;p

2 Flowers:

~amalina~ said... Reply Comment

aku maafkan..hahhh! x pepasal kn..:)

1st time td aku dgr ko nanges kuat2 naz..selama ni ko jer tgok ak nangeh an..huhuhuu

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

ye ke..hahah...malu lak pulok...aku tengh tension la...takot sgt3